Objektet är sålt.
Slutpris: 3 300 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Slussen
Drottninggatan 1AG
Boarea: 86 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja Hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Bo modernt på attraktivt cityläge i gårdshuset!

På Drottninggatan i eftertraktade Brf Nils 24, en populär och fin fastighet, har vi nu nöjet att presentera ett modernt hem med flertalet eftertraktade attribut. På ett utmärkt läge finner vi denna fina citytrea om 86 rymliga kvadrat. Det generösa vardagsrummet ger möjlighet att göra om lägenheten till en fyra, se alternativ planlösning för exempel.

Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum vilket skapar en härlig rymd. Här finns dessutom bekvämligheter så som egna tvättmöjligheter, modern maskinpark, hiss från markplan samt en generös balkong om 8 kvm vänd mot den lugna gården vilket gör detta till ett hem utöver det vanliga.
Här bor ni föreningens lugna gårdshus fritt från citylivets buller, en egen oas mitt i stan!

På Slussen finns allt man behöver inom bekvämt avstånd så som shopping, bar- och restaurangliv samt närhet till Malmö C och Värnhem med dess pendlingsmöjligheter. Att utanför dörren kunna promenera bland gamla sekelskiftesbyggnader, magiska solnedgångar vid kanalen och Rörsjöparkens grönska inger en alldeles speciell känsla. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Max Nilsson
0735-18 17 16 max.nilsson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.