Malmö, Slussen
Konduktörsgatan 9
3 295 000 kr
Avgift: 4 338 kr
Avgiften är inkl. värme, kallvatten samt bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband via Telia Triple Play tillkommer om 235kr/månad samt 25 kr för elavgift. Individuell mätning och debitering tillämpas gällande varmvatten om ca 40kr/mån.
Boarea: 74 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Bo modernt med balkong i solsäkert läge!

Varmt välkomna till Konduktörsgatan 9 och Brf Nils 24! Med hiss från markplan når ni denna fina bostad om 74 kvm fördelat på tre rum och kök. Här erbjuds ett modernt boende med påkostade tillval, stort badrum med tvättmöjligheter, två bra sovrum i olika storlekar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en rymlig balkong i solsäkert söderläge.

Brf Nils 24 är en populär förening med 127 lägenheter och fem uthyrningsbara lokaler. I källaren finns ett underjordiskt garage med plats för över 90 parkeringsplatser. I fastigheten finns en övernattningslägenhet som alla medlemmar kan hyra.
I området hittar ni allt från matbutiker, restauranger, parker, gym och köpcentrum. På behagligt gångavstånd når ni även Malmö Central.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Max Nilsson
0735-18 17 16 max.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Måndag 6 Februari
17:00 - 17:30
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomnande hall med ljust parkettgolv och vita väggar. Bra förvaring i form av en garderob med inredning från Elfa med stilrena skjutdörrar.

Badrum:

I direkt anknytning till hallen finner ni bostadens helkaklade badrum utrustat med dusch med vikbara duschdörrar i glas, handfat med kommod, spegelskåp, WC, förvaringsskåp samt en tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1:

I det stora sovrummet får ni enkelt plats med både en stor dubbelsäng samt extra förvaring. Även här finns det en stor garderob med skjutdörrar utrustad med ett Elfa-system. Ytskikten är ljusa i form av ett ljust parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 2:

Det mindre sovrummet kan användas som ett gästrum, barnrum eller som ett hemmakontor. Ytskikten är ljusa i form av ljust parkettgolv och vita väggar.

Kök:

Stort och öppet kök från Vedum med grå köksinredning. Här får ni plats med ett stort matbord för hela familjen. Köket andas lyx tack vare kombinationen mellan de gråa luckorna, vita kaklet, bänkskivan samt de påkostade vitvarorna från Siemens. Fullt utrustat kök med diskmaskin, häll, fläkt, ugn, mikrovågsugn samt dubbel kyl och frys. Öppen planlösning till vardagsrummet.

Vardagsrum:

Tack vare den öppna planlösningen till köket skapas här den naturliga mötesplatsen i hemmet. Ljusa ytskikt kombinerat med ett fantastiskt ljusinsläpp från två håll ger rummet en extra känsla av rymd. Härifrån når ni även bostadens balkong vänd i solsäkert söderläge. Här kan ni spendera många timmar med familj och vänner.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.