Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Slussen
Konduktörsgatan 9
2 050 000 kr utgångspris
Avgift: 3 471 kr
inkl Triple Play, värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen.
Boarea: 63 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 2
Våning: 1 av 6
Hiss: Ja
 

På pendlarvänligt läge med stor uteplats i söderläge!

På entréplan ligger denna generösa tvåa om 63 kvm med uteplats på hela 13 kvm. Uteplatsen omgärdas av en liten häck och vetter mot innergården där man gärna njuter av sina lediga stunder. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har fint ljusinsläpp från två håll. I sovrummet finns gott om förvaring i form av hel garderobsvägg. Rymligt badrum med alla bekvämligheter!
Med boulebar och Drottningtorgets restauranger runt hörnet njuter ni som mest av Malmös mysiga kvarter och önskar man ta sig vidare finns Malmö central och vidare destinationer på endast 5 minuters gångavstånd.

Lägenheten är inredd med modernt Vedumkök med vita luckor och en stilren grå bänkskiva, de rostfria vitvarorna kommer från Siemens. Köksutrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl/frys. Modernt och ljust badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Det finns garage under husen och man har tillgång till eget lägenhetsförråd samt gemensamt barnvagnsförråd och cykelförråd. Hit kommer du med hissen från alla våningsplan.

Lägenheterna håller hög standard med JM originalinredning. När du köper en bostad av JM är du garanterad ett fast pris. JM har även ett trygghetspaket med möjlighet att skjuta på tillträdet samt skydd mot dubbel boendekostnad. Som nyinflyttad JM kund får du dessutom två timmars kostnadsfri hantverkshjälp när du får tillträde till din nya bostad.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Sandra Bower
0708-66 86 43 sandra.bower@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

2

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

5-1001

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Nils 24, Malmö

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2018/2019

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX system

Energideklaration:

Utförd: Behövs ej

Förening

Namn:

Brf Nils 24

Organisationsnummer:

769626-2927

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Nils 24 har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark med nyttjanderätt utan tidsbegränsning.

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten och marken, tomten är därmed friköpt 2019.

Nybyggnad av två bostadshus innehållande sammanlagt 127 lägenheter med adresser: Drottninggatan 1AA-1AG, Konduktörsgatan 7-19.

Föreningen har fler än ett hus som är placerade att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

Föreningen har 5 lokaler för uthyrning i gatuplan avsett för kontor eller butiksverksamhet.

Äger föreningen marken:

JA

Parkering/garage:

89 stycken garageplatser beräknas vara färdiga i takt med att inflyttning sker i lägenheterna. Separat kösystem tillämpas. Kostnad: 1 100 kr /månad.
8 garageplatser för elbilar med särskild laddstation. Kostnad 1 350 kr/månad.

Bredband/TV:

Fastigheten fiberansluts för leverans av bredbandstelefoni, digital-TV och internettjänster via Telia, s k Triple Play. Uttag placeras i kök, vardagsrum och sovrum.

Telia Triple play kostar 220 kr/månad och tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften.

Renoveringar:

Nyproduktion med preliminär inflytt från och med kvartal 2, 2019.

Ekonomi:

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar. Se ekonomisk plan för mer information.

Övrigt:

Övriga gemensamma utrymmen:
Övernattningsrum.
Cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd och städrum.
Miljörum för avfall och källsortering.

För mer information besök gärna JM:s hemsida: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/skane/malmo/slussen/nils/
Ovanstående information är inhämtad från ekonomisk plan och bofaktablad samt JM:s kontaktperson. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten har individuell mätning och debitering av varmvatten. Kostnad för varmvatten tillkommer till månadsavgiften. Schablonberäknad kostnad är ca 115:-/månad.

Köparen kommer att disponerar ett lägenhetsförråd.

Andelstal enligt ekonomisk plan: 0,5920 %. Angivna andelstal avser andel av årsavgift härrör från ekonomisk plan.

https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/skane/malmo/slussen/nils/

Omgivning

Allmänt om området:

Slussen är ett delområde i stadsdelen Centrum. Området ligger mellan Hornsgatan och Drottninggatan, öster om Exercisgatan. Slussen är en del av Östra Förstaden. Redan i slutet av 1700-talet byggdes enklare hus längs Malmös infart från öster. På 1800-talet tillkom ytterligare bebyggelse. När järnvägen byggdes på 1850-talet grävdes även en kanal från Sege å parallellt med spåren. Namnet Slussen kommer från den sluss som fanns vid anslutningen till hamnkanalen. Delområdets nuvarande bostäder är främst fastigheter från början av 1900-talet, även om en del hus ersatts med nyare under senare år.

Bor man på Slussen så är en av fördelarna just kommunikation. Här är promenadavstånd till det mesta, samtidigt som utbudet av kollektivtrafik är utomordentligt bra. Stora knutpunkten kring Värnhemstorget finner vi ett stenkast ifrån och här finner man bussen som tar en dit man vill. Lätt access till motorvägen mot Lund och ut på ringvägarna finns från och till området.

För tågpendlaren är gångavståndet till Centralstationen inte långt. Här går citytunneln som på bara en kort stund tar dig över sundet till Köpenhamn.

Det saknas inget kring Slussen som är utmärkt positionerat mellan Värnhem och Drottningtorget där vi finner ett rikligt utbud av restauranger och caféer längs huvudgatan Östra Förstadsgatan. Här kan man avnjuta maträtter från en mängd olika kulturer.

Apotek, vårdcentral och tandläkare finns även i närområdet. Den som tränar och gärna vill ha ett gym i området kan glädjas åt att här finns flera. Utöver närheten till torghandel och alla spännande närbutiker så har man norr om Värnhemstorget det exklusiva köpcentret PLAZA med biografer, affärer och restauranger. Gångavstånd till Caroli köpcentrum råder även.

Vid Drottninggatan ligger nya polishuset och Malmö Rättscentrum.

Schougens bros förskola ligger i området.

Här parkerar man bilen företrädesvis på gatorna i området. Boendeparkering råder.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.