Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Slottsstaden
Köpenhamnsvägen 47B
Boarea: 53.5 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 4 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Ljuvlig tvårummare med västerbalkong

Nu kan vi stolt presentera denna tvåa på mycket populär och trivsam adress med bevarade detaljer från byggåret. Här erbjuds en trivsam lägenhet med välplanerad planlösning. Här finns rymligt kök i grått som kombineras fint med bänkskiva i rostfritt, vardagsrum med optimala sällskapsytor med plats för såväl soffgrupp som matplats för de som önskar. Här finns fönster i två väderstreck samt utgång till den trivsamma balkongen i väster med utsikt över föreningens gröna innegård med lekplats, grillplats och sittmöjligheter vid gräsmattan. Utöver detta finns ett inbjudande sovrum och ett nyligen renoverat badrum med dusch.

Området har flera restauranger, caféer och mataffär på gångavstånd samt hav och park på nära avstånd. Runt knuten finns dessutom bra kommunikation som tar dig direkt till Malmö C, Gustav Adolfs torg och Hyllie. Föreningen har flera trevliga saker för de boende att nyttja så som bastu i huset, festlokal, boulebana, cykelgarage, snickerboa och pingisrum samt övernattningslägenhet som är perfekt när vänner och familj kommer på besök utöver detta finns också ett gym.

Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Felicia Johansson
0705-11 13 06 felicia.johansson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.