Malmö, Slottsstaden
Regementsgatan 60
6 495 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 453 kr
inkl värme, VA, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Boarea: 116 m2
areakälla: säljarens information
Rum: 4
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Oemotståndlig sekelskiftesvåning om 116 kvm på ett av Slottsstadens bästa lägen.

Här har vi nöjet att presentera en fantastiskt fin våning - smakfullt renoverad med de tidstypiska detaljerna elegant välbevarade. Direkt du stiger in genom dörren och sätter fötterna på den vackra fiskbensparketten, vilar ögonen på den jugendmönstrade tapeten i hallen och den vackra takstukaturen. Då vet du att du är hemma i ett mycket speciellt hem där färg, form och stil går som en röd tråd genom de väldisponerade 116 kvadratmeterna. Vardagsrummet har två vackra öppningar med vitmålade snickerier där dörrarna tagits bort för att skapa ljus, rymd och integration mellan hall, vardagsrum och matsal.
Vitmålade bredlister, snickerier och tak är genomgående i hela bostaden men där slutar likheterna, för samtliga rum har fått sin egen karaktär och färg. Vardagsrummet har målats i en djup grönblå färg, matsalen har fått en lindblomsgrön färg, till detta ligger fiskbensparketten och breder ut sig i båda rummen. Mellan kök och vardagsrum finns den gamla serveringsgången väl bevarad med väggfasta skåp och skänk med underskåp, allt målat i fräscht vitt i kombination med brädgolv. Vidare in i köket möts vi av en smakfull interiör med stommar och luckor från Marbodal i en ljusgrå ton som gör sig perfekt till de tapetserade grå väggarna. Våningen bjuder även på två underbara sovrum, det ena har en dekorativ kakelugn i ena hörnet och det andra har utgång till den rymliga, härliga balkongen. Allt, precis allt är genomtänkt, personligt och stilsäkert i detta hem och att kalla denna våning en sekelskiftesdröm är ingen överdrift - Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Safeer Samawi
0733-92 74 16 safeer.samawi@vaningen.se

Visningar.

Söndag 5 Februari
14:00 - 15:00

Bostadsbeskrivning

Vardagsrum:

Bredspacklade grönblå målade väggar ackompanjeras fint med fiskbensparkett (slipad och hårdvaxoljad 2016). Två fina fönsterpartier med spröjs ger ett härligt ljusinsläpp. Öppning in till våningens matsal.

Hall:

Hallen bjuder in och sätter hemmets unika prägel med en botanisk jugendinspirerad tapet, takstukatur och åtråvärd fiskbensparkett (hårdvaxoljad 2016) på golvet. Det vitmålade taket med dekorativ stuckatur och vitmålade snickerier gör det än mer inbjudande. Avhängning med tidlös hatthylla direkt till vänster och här är stort nog för både fler avhängnings- och förvaringsmöbler.

Matsal:

Hemmets vackra matsal har passande målats i den sköna lindblomsgröna färg som var vanligt förekommande för tiden då huset byggdes. Den vackra fiskbensparketten, vitmålade bredlister och snickerier är ett återkommande inslag även här. Ett underbart ljusinsläpp från de dubbla fönsterpartierna med spröjs och takstukaturen som en fin inramning gör detta till en perfekt plats för många och långa middagar.

Serveringsgång:

En paradvåning kräver sin serveringsgång och denna våningens är en ren fröjd. Här hänger vitmålade originalskåp och skänk på vitmålade väggar som en skön kontrast till all färgprakt den övriga bostaden bjuder på. Serveringsgången binder på bästa sätt ihop köket med matsalen och på golvet ligger ett brädgolv som nyligen hårdvaxoljats (2021).

Kök:

Ett urtjusigt kök med stommar och profilerade luckor från Marbodal, byggt med skåp upp till taket. Allt i fin harmoni med ett schackrutigt klinkergolv från Byggfabriken med golvvärme. All maskinell utrustning är snyggt integrerad och är bestående av: Kyl och frys (Siemens 2021), diskmaskin (Electrolux 2020), kombiugn med mikrovågsugn (Siemens 2020). Spishällen (Electrolux induktionshäll 2020) är integrerad i en bänkskiva av massiv trä, med en kofilterfläkt (Siemens 2020) ovan. Väggarna är tapetserade med en gråtonad tapet och de designade knopparna och handtagen är samtliga från Byggfabriken.

Sovrum:

Ett rymligt och färgstarkt sovrum med härligt petroleumblå bredspacklade väggar i vacker harmoni med vita snickerier och tak med tjusig takstukatur. På golvet ligger ett brädgolv (slipat och hårdvaxoljat 2021). Till detta en platsbyggd garderob som ger gott om förvaring och ingår i köpet.

Pigkammare:

Naturligtvis finns här också en bedårande pigkammare med gula väggar och slipat hårdvaxoljat golv (2021). En förtjusande kakelugn pryder sin plats i ett av hörnen (ej i funktion).

Badrum:

Våningens sista rum är en sann badrumsdröm - stilrent renoverat 2017 med genomgående hög kvalitét och lika stilsäkert inrett som resten av hemmet. Här bjuds vitkaklade väggar, wc i vitt med svart sits, inkaklat badkar med dusch och blandare från Tapwell. På golvet ligger elegant svart klinker i hexagonform med golvvärme. Ett formgivet handfat i porslin med kran från Tapwell och kommod med lådor i grått. På väggen ovan sitter en badrumshylla i glas och krom till en rund spegel. Tvättpelare för maximalt utrymme. Hela badrummet är helrenoverat 2020.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.