Malmö, Slottsstaden
Köpenhamnsvägen 49B
2 295 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 648 kr
inkl värme, VA och digital-TV. Obligatoriskt tillägg om 59:- tillkommer för bredband. Individuell mätning och debitering av el tillkommer.
Boarea: 59.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 7
Hiss: Ja Hiss en halv trappa upp
Balkong: Ja
 

Trivsam tvåa med gårdsvänd balkong och smakfull interiör.

I omtyckta Brf Trumman finns nu möjlighet till denna ypperligt välplanerade tvårummare signerad strålande ljusinsläpp och tilltalande ytskikt. Här erbjuds ett smakfullt renoverat kök med stor matplats, ackompanjerat av generöst vardagsrum med access till gårdsvänd balkong. Vidare finner vi ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med tvättmaskin för högsta komfort. Vackra originalgolv samspelar med nylagt skeppsgolv och ljusa kulörer. Allt på ständigt eftersökt läge i mysiga Slottsstaden, med närhet till såväl underbar parkmiljö och svalkande havsdopp som till city. Välskött förening därtill som bland annat erbjuder övernattningslägenhet, boulebana, gym och bastu. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Alexander Nilsson
0704-15 20 90 alexander.nilsson@croisette.se

Visningar.

Söndag 8 Oktober
14:00 - 14:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

På andra våningen med hiss från markplan bjuder en rymlig hall in med vackert originalstengolv och gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Här finns även suveräna förvaringsmöjligheter i en rejäl garderob bakom spegelbeklädda skjutdörrar. Ett par steg in övergår stengolvet i elegant skeppsgolv och takbelysningen är behaglig med infällda spotlights.

Badrum:

Till vänster nås ett helkaklat badrum i vit och blå färgsättning, välutrustat med handduksvärmare, wc, handfat med vit kommod, dusch, stor spegel och tvättmaskin.

Sovrum:

Härnäst är ett sovrum beläget, där de väl tilltagna kvadraten med lätthet inrymmer både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Parkett pryder golvet och ljusinsläppet är rikligt genom de båda fönstren.

Kök:

Stilrent renoverad köksinteriör med utmärkta förvaringsmöjligheter bakom vita släta luckor från HTH, som accentueras av mörkt mosaikkakel ovanför mörka arbetsytor i laminat. Den maskinella utrustningen från Siemens består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Sänkt tak med infällda spotlights samt nytt skeppsgolv. Ett större middagsbord får enkelt plats invid två stora fönster, och vid arbetsdelen finns dessutom ett karaktärsfullt utformat extra fönster.

Vardagsrum:

Hemmets vardagsrum bjuder på generösa ytor för såväl soffa som ett par sköna fåtöljer om man så önskar. Tidlös parkett samspelar med ljusinsläpp ifrån stora fönster i två väderstreck, liksom terrassdörr mot balkongens glädjande miljö i morgonsoligt läge. Här ute njuter man av utsikten över föreningens välskötta gård.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.