Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Slottsstaden
Skvadronsgatan 10
7 250 000 kr som utgångspris
Avgift: 9 647 kr
inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 115 kr/månad. Total månadsavgift blir 9 762 kr.
Boarea: 169 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 6
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Magisk våning i Slottsstaden med välbevarade 1930-tals attribut och dubbla balkonger!

Med plats för hela familjen öppnar vi nu dörrarna till Skvadronsgatan 10 och denna smakfullt renoverade och fantastiskt detaljrika våning om 169 ståtliga kvadrat där hänförelse bjuds i varje rum. Kvalitativa materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående fiskbensmönstrad parkett, magisk takhöjd med lampstukaturer, tidsenliga skjutdörrar, dubbla balkonger och en öppen spis som ytterligare bonus. Sällskapsytorna är något utöver det vanliga med tre rum i vinkel som idag nyttjas som våningens bibliotek/allrum, vardagsrum och matrum. Givetvis går det även att inreda matrummet som ett tredje sovrum om så skulle önskas och inte att glömma den lilla pigkammaren intill köket som enkelt kan nyttjas som ett mysigt barnrum. Låt dina behov stå i fokus och din smak bli din vägledning. Addera där till ett optimalt planerat och nyare kök, ett stilsäkert badrum med tvättfaciliteter i form av egen tvättmaskin samt ett praktiskt och lika stilsäkert inrett gäst-wc. Här bor man dessutom i en stabil och sund förening en kort cykeltur från Ribersborgsstranden och endast ett stenkast från Slottstadens mysiga caféer och restauranger. Ja, denna våning har helt enkelt det där lilla extra som gör ditt hem unikt! Sagolikt! Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Jennie Pembert
0733-24 77 44 jennie.pembert@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

På andra våningen inviterar den luftiga och möblerbara hallen med vackert välbevarat marmorgolv i original tillsammans med ljust målade väggar i sobra kulörer. Ansenlig takhöjd och funkisstukatur runt rummet är båda glädjande attribut som återfinns här.

Gäst-wc:

Hemmets gäst-wc är i helkaklat utförande och förser oss med mörk klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finns wc, handfat med svart kommod och spegelskåp med belysning.

Vardagsrum:

Några steg in möts vi av ett ljust och välkomnande vardagsrum som ingjuter lugn och harmoni. Magisk takhöjd med ståtliga dubbeldörrar bidrar till en härlig känsla i kombination med generöst fönsterparti som skänker fantastiskt med ljus till rummet. Addera där till vacker fiskbensmönstrad ekparkett på golv som ackompanjeras av ljusa väggar. Rummets generositet möjliggör möblering med såväl soffgrupp som sköna fåtöljer. Här finns även möjlighet att inreda som ett tredje sovrum om så skulle önskas. Ännu en smyckande detalj är den centralt placerade öppna spisen (ej fungerande).

Matrum:

Näst på tur finner vi ett generöst tilltaget rum som i dagsläget nyttjas som våningens matsal. Här stoltserar vida kvadrat som smyckats med enhetlig fiskbensmönstrad parkett, ljusa väggar och magisk takhöjd smyckad med välbevarad lamprosett även här. Dessutom med generösa fönsterpartier i två väderstreck för ett härligt ljusinsläpp som ackompanjeras av terrassdörr ut mot en av våningens balkonger.

Vardagsrum/bibliotek:

Via tidsenliga skjutdörrar når vi sedan ytterligare sociala ytor av vida kvadrat med vacker fiskbensmönstrad ekparkett på golv, ljusa väggar, sirlig lamprosett i tak och generöst ljusbringande fönsterparti.

Kök:

Sobra och tidlösa inredningsval skapar här tillsammans ett inbjudande kök från Öresundskök med gott om plats för matlagning och "middagshäng". God förvaring finner vi bakom släta luckor i vitt, överskåp och underskåp (2015) med fasad kant som accentueras med bänkskiva i svart/brun granit med infälld diskho och vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys i dubbel upplaga från Siemens (2014), diskmaskin från Electrolux (2016), mikrovågsugn från Whirlpool (2015), induktionshäll "Otrolig" från IKEA (2015), ugn "Mirakulös" från IKEA (2015) och fläkt från Respekta (2021). Under våra fötter vilar en mörk oljad ekparkett i samspel med vita väggar och fönsterparti som även öppnar upp för den franska balkongen.

Kontor/pigkammaren:

Intill köket finns den gamla pigkammaren till förfogande med parkettgolv och ljust målade väggar. Här ryms både enkelsäng och skrivbord.

Sovrum:

Den inre hallen visar vägen till våningens första sovrum som med fördel kan inredas som barnrum. Ett högt fönsterparti på delvis glasad terrassdörr skänker rikligt med ljusinsläpp ut till våningens andra balkong. Väggarna är tonade i en skön grön nyans som samspelar med välbevarade trätiljor på golv och praktisk förvaring finns i vit garderobsmöbel.

Sovrum:

Privat placerat längst in i våningen finns ytterligare ett spatiöst rum beläget. Detta nyttjas med fördel som mastersovrum och erbjuder oss ekparkett på golv, väggar i ljusgrått och ljuvlig lamprosett i tak. Dubbelsäng och tillhörande möblemang samt skrivbord får med lätthet plats. Förvaring finns i inbyggda garderober.

Badrum:

I anslutning till sovrummen når vi ett tidlöst badrum i helkaklat utförande (2013) med brun klinker och vitt kakel på väggar samt infällda spotlights i tak. Välutrustat med wc, spegelskåp, handfat med vit kommod, handdukstork och dusch med brunt kakel samt vikdörrar i klarglas. Dessutom finns bekvämlighet i form av tvättmaskin från Bosch. Våtrumsintyg finns att tillgå.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.