Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Slottsstaden
Köpenhamnsvägen 9B
Boarea: 53 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 5 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyrenoverad tvårummare med balkong i söder högt upp i huset!

I populära Slottsstaden kan vi nu stolt presentera denna tvåa som noggrant renoverats med omtanke och stil. Här erbjuds en välplanerad planlösning med nyrenoverat kök med plats för matbord, vardagsrum med nyslipat golv och nymålade väggar samt med optimala sällskapsytor som bjuder in till umgänge med vänner och familj. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med söderläge. Utöver detta finns ett inbjudande sovrum i trivsam grön ton och ett helkaklat badrum från 2019 som renoverades i samband med föreningens stambyte. En inflyttningsklar pärla där gammalt möter nytt!

Föreningen är trivsam med bastu, hobbyrum, barnvagnsutrymme, lekplats, gemensam takterrass, gemensam grill, utemöbler och cykelförråd. Föreningen har även garage och parkeringsplatser. Området har flera restauranger, caféer och mataffär på gångavstånd samt hav och park på nära avstånd. Runt knuten finns dessutom bra kommunikation som tar dig direkt till Malmö C, Triangeln och Hyllie. Perfekt för den som pendlar över Öresund.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Felicia Johansson
0705-11 13 06 felicia.johansson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.