Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Rörsjöstaden
Gabriel Jönssonsgatan 1A
2 095 000 kr utgångspris
Avgift: 2 696 kr
I avgiften ingår värme och VA. Obligatoriska tillägg om 50 kr/mån samt 140 kr/mån tillkommer och avser kabel tv respektive bredband. Den totala månadskostnaden blir 2 886 kr.
Boarea: 45.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 1 av 6 Markplan
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
 

Modernt boende med soldränkt uteplats i anrika Rörsjöstaden!

Tiden är inne att få presentera detta tilltalande boende med solbadande uteplats i västerläge i välskött förening! Ytorna är välplanerade med kombinerat vardagsrum och kök, generöst badrum, sovalkov samt en stor uteplats med solmöjligheter större delen av dagen. Ytskikten består av slätmålade vita väggar och parkett. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Teamchef Boney Petrovic
0728-75 20 65 boney.petrovic@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

HALL:

Vi tar oss in genom porten och äntrar bostaden bakom säkerhetsdörren där vi genast möts av rymlighet och parkettgolvet som mynnar ut i lägenhetens alla hörn. Avhängningsmöjligheter finner vi till vänster i form av garderob samt plats för hatt-/skohylla.

BADRUM:

I anknytning till hallen finner vi badrumsmiljön iklädd i helkaklade väggar i vitt samt grå klinker på golvet. Här ser vi en dusch, handdukstork, ny duschvägg och kommod, spegel med belysning samt tillhörande underskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

VARDAGSRUM/KÖK:

Vidare rör vi oss mot vardagsrummet och köket där vi på vägen möts av förvaring i tre garderober. Väggarna är vita likt hela lägenheten och väl i vardagsrummet är möbleringsmöjligheterna goda där plats för mindre soffa erbjuds. Tack vare ett större fönster samt den helglasade balkongdörren får vi in ett vackert ljusflöde. I köket från Ballingslöv ser vi en fulltalig maskinpark med kombinerad kyl/frys (2018), diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt samt mikrovågsugn, samtliga från Siemens. Här erbjuds plats för matbord om minst två personer.

SOVALKOV:

Från vardagsrumsdelen når vi sovalkoven där vi finner plats för en stor säng. Tre mindre fönster bidrar till ljusinsläpp som man själv kan styra över med hjälp av lamellgardinerna som dessutom återfinns i vardagsrummet.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.