Objektet är sålt.
Slutpris: 2 325 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Rörsjöstaden
Föreningsgatan 79B
Boarea: 64.9 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
 

Varmt välkomna till denna trivsamma våning där äldre karaktär så som vackra fönster, generös takhöjd, takrosetter, brädgolv möter nytt och modernt. Här möts vi av en ljus och genomgående lägenhet där planlösningen dessutom är ytterst välplanerad. Från hallen nås lägenhetens alla rum. Köket är tidlöst vitt och blir oerhört socialt med tanke på tillhörande köksö samt storleken som gör att det finns gott om utrymme för matbord. Bänkskivan i trä i kombination med de släta köksluckorna ger ett stilrent intryck. Vardagsrummet är rummet som är vackert i fil med köket. Till rummet finns fina dubbeldörrar och samma härliga brädgolv som i köket. Här finns gott om plats för soffgrupp.

Det rogivande sovrummet är rummet som vetter mot innegården, här är ytan lagom för en dubbelsäng samt finns ett par garderober för förvaring. Utöver detta finns här bostadens dusch. En unik och charmig lösning som ger känslan av att sovrummet är ett lyxigt hotellrum. Utöver detta finns helkalkad toalett med WC, handfat och kommod i direkt anslutning till hallen.

Varmt välkomna till denna pärla i omtyckta Rörsjöstaden, som ni bara måste besöka och känna in på plats!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Felicia Johansson
0705-11 13 06 felicia.johansson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.