Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Rörsjöstaden
Kornettsgatan 7c
1 595 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 282 kr
inkl värme, VA och Kabel-TV
Boarea: 57 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
 

Vacker tvåa i hus anno 1890 med två vackra kakelugnar!

Med höga fönster mot den rogivande innergården ligger denna trivsamma tvåa lugnt belägen på central adress. Charmiga attribut från sekelskiftet kännetecknar denna tjusiga våning med två kakelugnar, generös takhöjd och vackert brädgolv. Detta är ett riktigt drömboende med renoverat kök och helt nytt badrum!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Det vilar ett behagligt lugn över den nyrenoverade, vackra och stilrena lägenheten på Kornettsgatan 7c. Bakom den anrika sekelskiftsfasaden gömmer sig en gårdslägenhet där charmen är väl bevarad. Här har du dessutom fantastiska pendlingsmöjligheter då du bor ett stenkast från både Triangeln och centralstationen. Runt hörnet bjuds du även på mysiga caféer, härliga restauranger, möjlighet att strosa i Rörsjöparken och på samma gata finns behändigt nog även ett Coop Nära. Ett cityboende när det är som bäst!

På centralt läge kommer vi via den tysta och rogivande innergården till denna vackra tvåa på första våningen i huset.

Hallen bjuder in med sitt nylagda eklaminatgolv, som harmonerar härligt med de vita väggarna och vackra spegeldörrarna. Här finns gott om utrymme för avhängning av kläder samt en rymlig klädkammare för extra förvaring.

Direkt till vänster finner vi det ljusa köket från 2009 med vita högblanka luckor, turkos glasmosaik ovan bänkskiva i vit laminat. På golvet vilar det vitmålade vackra brädgolvet och ett stort fönster ger ett härligt ljus ihop med de släta vita väggarna. Här finns även utrymme för ett litet bord och två stolar.

Vidare in i våningen finner vi det rymliga sovrummet med vita väggar, det genomgående vackra brädgolvet och en vacker kakelugn. Här finns en garderobsvägg som rymmer det mesta i klädväg!

Längst in ligger det mysiga vardagsrummet även det utrustat med en vacker vit kakelugn, brädgolv, generös takhöjd och ett trivsamt burspråk med ett stort fönster. Ett perfekt utrymme för matplatsen.

Det rymliga badrummet är nyrenoverat i stilrena och moderna färger. Golvet består av mörkgrått kvadratiskt klinkers och väggarna är beklädda med stora, vita kakelplattor. Längst in i badrummet hittar vi en praktiskt duschhörna med glasdörrar.

Välkommen på visning av denna vackra, nyrenoverade tvåa med många charmiga detaljer från sekelskiftet och inte mindre än två kakelugnar!

Kök:

Kök från 2009 med vita luckor, turkos glasmosaik ovan bänkskiva i vit laminat. Maskinparken består av: glaskeramik häll, varmluftsugn, integrerad kyl/frys. Vitt brädgolv, släta vita väggar och ett stort fönster.

Badrum:

Nyrenoverat badrum från 2014 med vitt kakel på väggarna, samt mörkgrått klinkers på golvet. Duschdörrar i glas. Här finns även handdukstork.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.