Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Ribersborg
Roslins väg 5
1 650 000 kr som utgångspris
Avgift: 2 311 kr
Inklusive värme, vatten, kabel-tv och bredband
Boarea: 42 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 1
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja
 

Ljuvlig enrummare på bästa läge!

Med hiss välkomnas vi upp till fjärde våningen och denna väl omhändertagna enrummare med suverän takhöjd. Här lockar välplanerad planlösning och fina detaljer från byggåret så som takrosett, vackert brädgolv och stora ljuvliga fönster på flera håll. Det charmiga köket i original är stort nog för matplats för ca 4-6 sittande gäster, här finns underskåp och dubbla överskåp i ljusgrått och bänkskiva i praktiskt rostfritt. Vidare in i lägenheten finns allrummet som är generöst i storlek med både plats för soffgrupp, säng och förvaring/ skrivbord för den som önskar. Badrummet är helkaklat med badkar. Lägg där till en gemensam balkong endast 1/2 trappa ner, mysig innergård och låg månadsavgift! Varmt välkomna till Roslins väg 5.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Felicia Johansson
0705-11 13 06 felicia.johansson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

På våning fyra välkomnas vi in till en rymlig hall med parkett på golvet och vita väggar. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och skor samt förvaring i två klädkammare vidare in i lägenheten.

Kök:

Det rymligt köket i ljusgrått har härligt fönsterparti in mot gården. Här är stommar och luckor i charmigt original med maskinpark från 2013 bestående av kyl/frys, mikrovågsugn, gashäll, elugn samt fläkt från 2021. På golvet löper brädgolv och väggarna är målade i behaglig ljusgrön ton. Plats finns till matbord för 4-6 sittande gäster.

Allrum:

Lägenheten har ett luftigt allrum med gott om plats för säng, soffa, skrivbord och förvaring om så önskas. Det stora fönsterpartiet berikar med härligt ljus. På golvet löper fin fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt.

Badrum:

Badrummet har klinkersgolv i vitt och svart med halvkaklade väggar i turkost och vitt. Här finns badkar, wc-stol, vask och spegel.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.