Malmö, Ribersborg
Tessins väg 12
2 795 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 160 kr
inkl. vatten och värme. Ett obligatoriskt tillägg för TV om 75 kr/månad och bredband om 80 kr/månad tillkommer. Dessutom tillkommer en administrativ avgift för IMD om 20 kr/månad. Total månadsavgift blir 4 335 kr.
Boarea: 61 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 1.5 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Smakfullt renoverad trerummare med ett av Malmös mest attraktiva lägen!

På suveränt läge med närhet till hav, parker och citys utbud av shopping och nöjen, presenterar vi med glädje denna synnerligen väldisponerade och stilsäkert renoverade våning. Här väntar ett hem utöver det vanliga, där ledorden är strålande ljus och där interiören är genomgående mycket tilltalande med högkvalitativa materialval i samspel med en optimal planlösning. Våningen stoltserar idag med två inbjudande sovrum, liksom imponerande sällskapsytor med förnämliga fönsterpartier som ackompanjeras av direktaccess till njutbar balkong, vackert mörkt parkettgolv från Kährs, och ljusa ytskikt på putsade väggar och tak. Slutligen förser våningen oss med ett smakfullt inrett kök, där varje detalj är noga genomtänkt och ett stilfullt samt välutrustat badrum i exklusivt utförande med dusch. Ett exklusivt hem utöver det vanliga, för dig som älskar att bo med extra guldkant på tillvaron!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Felicia Johansson
0705-11 13 06 felicia.johansson@vaningen.se

Visningar.

Onsdag 31 Maj
17:00 - 17:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig
Söndag 4 Juni
12:00 - 12:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in med öppen planlösning mot köket med nylagd mörk parkett från Kährs i samspel med vita putsade väggar och tak (2022) som är ett genomgående inslag för hela våningen. Plats för avhängning av ytterkläder och skor finns.

Kök:

Vidare in tar det smakfullt inredda köket emot signerat IKEA (2022) med suverän förvaring bakom släta luckor i ljusgrått som kombineras fint med bänkskiva i grått laminat med vitt kakel ovan. Den kvalitativa utrustningen består av integrerad kyl och frys (2022), integrerad diskmaskin (2022), mikrovågsugn från Bosch (2017), spishäll från Siemens (2017), ugn från Siemens (2017) och fläkt (2022). Enhetlig parkett på golv samsas med vita väggar och ljusbringande fönsterparti ut mot vardagsrummets vida kvadrat.

Vardagsrum:

Näst på tur inviterar vida allrumskvadrat med strålande ljus ifrån stora fönsterpartier som förstärker det luftiga intrycket. Här finns plats för både soffgrupp och matrumsmöblemang. Härifrån når vi även en njutbar balkong med plats för det lilla loungemöblemanget.

Sovrum:

Mastersovrum som vi når via vardagsrummet, bjuder på gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt utmärkt förvaring bakom stilsäkra garderobsdörrar i sobert beige. Vacker mörk parkett möter väggar i vitt och ljusbringande fönsterparti.

Sovrum:

Även våningens andra sovrum är av bra storlek med enhetlig parkett som pryder golvet i samspel med väggar och tak i klassiskt vitt samt med ljusbringande fönsterparti.

Badrum:

Slutligen på tur står en helkaklad badrumsmiljö där grå klinker harmonierar med vitkaklade väggar. Välutrustat med handfat med svart kommod (2022), wc, rund spegel och dusch med vikdörrar i klarglas.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.