Malmö, Ribersborg
Kilian Zollsgatan 2A
1 695 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 135 kr
inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-tv.
Boarea: 36 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
 

Fantastiskt fin etta med väldisponerade kvadratmeter på Ribersborg!

Kliver du över tröskeln till denna mysiga etta på Kilian Zollsgatan 2A är risken ganska stor att du inte vill gå härifrån, man blir nämligen lite förälskad i denna förnämliga och representativa bostad från tidigt 1900-tal. På bästa Ribersborgsläge finner vi denna genomgående och oerhört väldisponerade etta med massvis med mysiga detaljer. Ombäddad av Ribersborgstranden, Slotts- och Kungsparken samt med närheten till City kan vi inte önska något mer av läget. Här erbjuds en smakfull etta med generösa kvadrat med fin karaktär. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och ett vackert brädgolv, adderar därtill renoverat badrum och kök. Här bor man dessutom med en låg boendekostnad och en grön och fin innergård. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Anders Backman
0768-56 55 25 anders.backman@croisette.se

Visningar.

Söndag 1 Oktober
13:00 - 13:30
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida.
Anmäl mig
Måndag 2 Oktober
17:00 - 17:30
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar oss högt upp i huset, belägen på tredje våningen stiger vi genom säkerhetsdörr in i hallen där vi möts av gediget brädgolv som kombineras fint med tidlösa vita väggar vilket löper nästintill våningen igenom och ger ett enhetligt och stilistiskt intryck. God plats för avhängning för ytterkläder och skor får vi i entrén samt extra plats för förvaring i en praktisk inbyggd garderob bakom snygga skjutdörrar.

Kök:

Brädgolvet och de vita väggarna löper vidare och tar oss vidare in till våningens smakfulla kök med klassiska luckor i vitt som möter massiv bänkskiva i ek och kaklat stänkskydd i vitt ovan. Köket är utrustat med delad kyl/frys från Electrolux samt spishäll (2023), ugn och fläkt från IKEA. Köket är placerat mot föreningens fina innergård och bjuder både på matplats, arbetsyta och bra med förvaring. Köket är renoverat 2019.

Allrum:

Allrummet är fint i sin utformning och ger olika möjligheter för möblering. Vi får ett härligt ljus från fönstret och även här vilar brädgolv som möter vita väggar. Rummet kan möbleras efter önskemål och vi får plats med såväl sovhörna som soffgrupp och förvaringsmöbler.

Badrum:

Rymligt helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ljus klinker på golvet. Utrustat bekvämt med dusch, spegel, handfat med kommod för förvaring samt wc.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.