Malmö, Ribersborg
Sergels väg 5A
1 950 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 152 kr
inkl. vatten och värme. Ett obligatoriskt tillägg för TV om 75 kr/månad och bredband om 80 kr/månad tillkommer. Dessutom tillkommer en administrativ avgift för IMD om 20 kr/månad.
Boarea: 42 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 5 av 5
Hiss: Nej
 

Stilsäkert renoverad vindsvåning med öppet till nock!

På utmärkt läge med närhet till havet, universitetet och citys utbud av shopping och nöjen, presenterar vi med glädje denna synnerligen väldisponerade och stilsäkert renoverade våning. Här väntar ett hem utöver det vanliga, där ledorden är strålande ljus och där interiören är genomgående mycket tilltalande med högkvalitativa materialval i samspel med en optimal planlösning och massvis med charm. Vindsvåningen ligger högst upp i huset med tidstypiska balkar och vidsträckt gavelfönster som sträcker sig ända upp i nock. Lägenheten är hemtrevlig redan från entrén och vidare in finns ett modernt kök, rymligt och ljust allrum samt sovalkov där plats finns för dubbelsäng om det önskas. Ett exklusivt hem utöver det vanliga, för dig som älskar att bo med extra guldkant på tillvaron!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Felicia Johansson
0705-11 13 06 felicia.johansson@croisette.se

Visningar.

Söndag 8 Oktober
14:00 - 15:00
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi välkomnas upp till femte våningen på eftertraktade Sergels väg 5A. Då vi stiger in i våningen möts vi av en entré av modernt slag med vitpigmenterad askparkett på golvet och ljusa väggar. Plats för jackor och skor finns. Garderob finns för förvaring.

Kök:

Det trendiga köket har luckor i grått, bänkskiva i vit och diskreta handtag. Ovan bänkskivan finns marmorliknande stänkskydd. Här finns inbyggd kyl och frys samt ugn, induktionshäll och fläkt.

Allrum:

Allrummet kan möbleras efter behov med soffa och matsalsbord. Lägenheten har stora fantastiska fönster som ger ett fint ljusinsläpp och de fina detaljerna med de bevarade takbjälkarna sätter en charmig prägel på bostaden. Sovrumsdelen kan hållas avskild för en mer privat känsla. Här finns plats för en dubbelsäng.
För förvaring finns även en klädkammare och en kattvind längs med en av väggarna. Här är ytorna väl tilltagna och rymmer alla säsongers plagg.

Badrum:

Badrummet som ligger i anslutning till hallen är helkaklat med klinkergolv i grått och kakel i vitt. Här finns handfat med kommod, wc och dusch.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.