Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
MALMÖ, Pildammarna
Roskildevägen 17A
1 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 028 kr
inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Boarea: 71 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2.5
Våning: 5 av 5
Hiss: Ja
 

Genomgående våning högst upp i huset med västerbalkong

Varmt välkommen upp på högsta våningen med hiss och balkong med utsikt mot vackra Pildammsparken. Här bor du privat i en rymlig våning med genomgående planlösning i stabil förening. Avgift på drygt 4000 kr/mån inkl värme, VA, TV och bredband!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välkommen upp via hiss till denna pärla högst upp i huset med västerbalkong och Pildammsparken som närmsta granne. Genomgående, luftig 2,5:a med stort sovrum, vidsträckt matplats i anslutning till köket och härligt vardagsrum med utgång till balkongen med utsikt över Pildammarnas vackra trädkronor.

Hallen öppnar upp sig bakom ytterdörren och här finns avhängningsmöjligheter på höger sida i form av en inbyggd garderob. Direkt till höger finns våningens badrumsmiljö som är helkaklat i vitt med grått klinkers på golvet. Badrummet är inrett med vikbara duschväggar i glas. Modernt och stilfullt renoverat!

Vidare in i lägenheten landar vi i våningens halva som ligger i anslutning till köket. Här finns möjlighet att inreda med ett stort matsalsbord som passar perfekt både till vardags och till fest. Köket som finns i anslutning är smakfullt renoverat i vitt med solid bänkskiva av ek tillsammans med mosaikkakel i svart, matt ton.

Sovrummet ligger längst in i våningens hörna och är väl tilltaget. Här finns gott om plats för en rejäl dubbelsäng samt ytterligare förvaring av säsongens samtliga kläder i en stor garderob. Fönsterna vetter ut mot öster och föreningens välskötta innergård. Från sovrummet samt sovrummet har du svårslagen utsikt över Malmö citys taktoppar!

Vardagsrummet är hemtrevligt och har en unik utformning. Det finns gott om plats för en vidsträckt soffgrupp samt en hörna intill balkongen som kan utnyttjas efter eget behov, kanske som arbets- eller läshörna. På golvet ligger originalparketten välbevarad och väggarna är målade. Från vardagsrummet finns utgången till den härliga balkongen i väster som bjuder på eftermiddagssol och utsikt över trädtopparna i Pildammsparken.

Hjärtligt välkommen på visning!

Kök:

Kök inrett i vitt med bänkskiva i ek. Maskinpark bestående av spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Badrum:

Helkaklat badrum i vitt och grått. Inrett med dusch med vikbara duschväggar, toalett samt handfat.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.