Anmäl intresse
Malmö, Pildammarna
Falkmansgatan 3B
2 575 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 095 kr
inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv och bredband. El debiteras och tillkommer på avgiften efter faktiskt förbrukning.
Boarea: 75.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 8
Hiss: Ja Hiss från markplan
Balkong: Ja
Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du är intresserad av detta objekt. Informationen som presenteras om objektet är inte fullständig. Fastighetsmäklaren informerar dig vidare om vad detta innebär.

Topprenoverad trea vid Pildammsparken med stor balkong!

Äntligen erbjuds en av de populära treorna i Brf Roxen! Med stor balkong och fri utsikt, precis intill Pildammsparken finner vi nu denna helrenoverade våning med öppen social planlösning och två sovrum i bra storlek. Stilrent renoverat kök och goda förvaringsmöjligheter därtill. Ett stort vardagsrum och en fin balkong i bästa västerläge allt på tredje våningen! Bostaden ligger i omtyckta och stabila HSB brf Roxen som är obelånad och har fina, välskötta fastigheter. Tack vare föreningens goda status så kan avgifterna hållas låga. På Falkmansgatan bor du med närhet till såväl Pildammsparken med perfekta promenadstråk och mängder av grönska som bekvämligheter med Triangelns shoppingcentrum och kommunikationer via citytunneln! Välkommen på visning!.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kim Nilsson
0708-23 01 12 Mejla mig

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.