Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Pildammarna
Roskildevägen 41B
Boarea: 72.4 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 3 1/2 trappa upp
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Välrenoverad 3:a på otroligt omtyckt adress med utsikt mot Pildammsparken!

Magnifik 3:a med stor inglasad balkong i söderläge, perfekt belägen en halv trappa upp i huset! Våningen bjuder på helt nytt kök från 2021 med integrerad maskinpark i världsklass, fantastiskt ljusinsläpp och en genomgående och social planlösning med två generösa sovrum, stort vardagsrum, goda förvaringsutrymmen samt helkaklade badrum och separat gäst-wc.

Här bor man granne med Pildammsparken och med närhet till eftertraktade knutpunkten Triangeln. Det innebär shopping i världsklass, tågstation och snabba förbindelser till hela Malmö med omnejd samt Köpenhamn. Vi får inte heller glömma närheten till strand och hav efter en kort promenad till populära Ribersborg. Välj att bo centralt omgiven av grönområden och i en otroligt välskött förening med låg avgift och friköpt tomt. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh.salehi@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.