Objektet är sålt.
Slutpris: 2 500 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Östra Sorgenfri
Nobelvägen 117E
Boarea: 100 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 5
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
 

Inbjudande femrummare!

Med plats för hela familjen öppnar vi nu dörrarna till Nobelvägen 117E och denna inbjudande femrummare. Här bjuds vi härligt ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck samt flertalet charmiga attribut som stora fönsterpartier, högt i tak och lampstuckatur. Här erbjuds upp till hela fyra sovrum eller om man hellre vill använda det ena rummet som matrum så går det givetvis bra, låt dina behov stå i fokus och din smak bli din vägledning. Här slipper man också bråka om utrymmet i badrummet eftersom det finns två av dem - båda med dusch.
Föreningen har en stor och härlig innergård med äppelträd, två grillplatser och gott om sittgrupper för sommarens grillkvällar. Det finns även ett lusthus för föreningens medlemmar att nyttja samt gungor, sandlåda och återvinningshus. Här bor man bara ett stenkast från Nobeltorget med utmärkta kommunikationsmöjligheter samt närhet till S:t Knuts alla caféer, grönskande Folkets park och restaurang- och barliv på Möllan. Varmt välkomna på visning!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.