Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Östervärn
Vårgatan 13
2 295 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 501 kr
inkl.värme, vatten.
Boarea: 86 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Fin trea med tidsenliga detaljer och väldisponerade ytor nära Värnhem!

Perfekt beläget på våning två i det vackra huset väntar en fint hem på sin nya ägare. Ansenlig takhöjd, välplanerade ytor fördelade på tre rum, kök och badrum. Balkongen disponeras och nås via vardagsrummet med fin utsikt över föreningens innergård. Ekonomisk stabil förening och centralt område med närhet till stan, optimal kommunikation och utmärkt närservice.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Emir Salkic
0739-15 79 85 emir.salkic@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Vardagsrum:

Ljust vardagsrum beläget i hemmets hjärta med access till båda sovrum, balkongen i söderläge och hallen. Målade väggar i samspel med vackert parkettgolv som återfinns genomgående i lägenhetens samtliga rum. Väldisponerade ytor som erbjuder varierande möbleringsmöjligheter. Plats till en större soffgrupp samt middagsbord och en tidsenlig öppen spis som höjer trivseln ytterligare.

Sovrum:

I fil med vardagsrummet, genom vackra skjutdörrar, öppnar ett rymligt sovrum upp. Återgående tema med målade väggar och parkettgolv hittas här och rummet erbjuder plats till en dubbelsäng, garderob och mer därtill om så önskas.

Sovrum:

Hemmets andra sovrum ligger mellan vardagsrummet och köket och vetter mot föreningens innergård. Vinkelformat rum med ljusinsläpp från olika väderstreck. Även här bjuds det på plats för en dubbelsäng och mer utöver det. Detta rum ägnas även utmärkt som matsal, gästrum eller arbetsrum samt barnrum. Access till vardagsrummet samt lägenhetens andra del nära köket och badrummet.

Kök:

Vackert kök kombinerat av välbehållna original luckor och en nyare platsbyggd del men bland annat granit bänkskiva. Charmigt, praktiskt, med en ansenlig arbetsyta samt gott om förvaring. Plats till ett mindre matbord nära fönstret. Följande vitvaror bjuds det på här:
Kyl/ Frys från Bosch och år 2021
Gasspis från Gorenje och år 2013
Elugn från Gorenje och år 2013
Kolfilterfläkt från Electrolux och år 2021

Badrum:

Helkaklat badrum renoverat för ca 10 år sedan i föreningens regi.

Hall:

Välkommande hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av inbyggda garderober.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.