Malmö, Norra Sorgenfri
Spårvägen 18
1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 3 361 kr
inkl. värme och vatten.
Boarea: 53 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Stilren och välplanerad 2:a med balkong!

På ett bra läge i ett av Malmös trendigaste kvarter finns nu denna suveräna tvårummare till salu. Boendet lockar med utmärkt planlösning, härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck och genomgående stilfulla materialval. Planlösningen är utmärkt planerad med smakfullt kök som är öppet mot det härliga vardagsrummet med stort fönsterparti och access till njutbar balkong, trivsamt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Ett fantastiskt tillfälle att få ett hem i oklanderligt nyskick på tilltalande läge med närhet till såväl kommunikationer som till allehanda närservice. Allt i spännande, expansiva kvarter där både torg, parker och trivsamma cykel- och promenadstråk planeras. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Johan Dahlgren
0704-22 90 41 johan.dahlgren@vaningen.se

Visningar.

Tisdag 4 Oktober
17:00 - 17:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Bekvämt belägen på första våningen tar vi klivet in till denna trivsamma våningen. Hallen bjuder in med ekparkett på golvet och vita väggar. Bra förvarings- och avhängningsmöjligheter erbjuds i en skjutdörrsgarderob.

Vardagrum:

Vidare öppnar allrum och kök upp i luftig, öppen planlösning. Underbart ljusa allrumskvadrat som med lätthet möbleras med soffgrupp, middagsbord och mer därtill. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita. Stora fönsterpartier ger ett strålande ljusinsläpp tillsammans med en helglasad balkongdörr som leder oss ut till våningens njutbara balkong i österläge som bjuder på fin morgon- och förmiddagssol.

Kök:

I direkt anslutning till vardagsrummet ligger det stilfulla köket med vita köksluckor som kombineras fint med den betongmönstrade bänkskivan i grått och kakel i vitt ovanför. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn- och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

Sovrum:

Våningens sovrum är i bra storlek och här finns plats att möblera dubbelsäng och flera ytterligare möbleringsalternativ. Utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i en skjutdörrsgarderob. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

Badrum:

Helkaklat badrum med grått klinker och vitt kakel. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel och dusch. Här är även bekvämt inrett med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med smart arbetsbänk och vägghängda skåp för förvaring ovanför.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

2-1003

Lägenhetsnummer register:

1003

Andel i förening:

1.3364 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Pedalvagnen 2

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 54 kWh/m²/år
Energiklass: B
Primärenergital: 49 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-10-05

Förening

Namn:

Brf Skapa

Organisationsnummer:

769637-8715

Allmänt om föreningen:

I Sorgenfri i Malmö finns Brf Skapa som består av ett flerbostadshus om 68 bostadsrätter samt 1 lokal med adresserna Industrigatan 10B, Spårvägen 16A-C samt 18-20 som uppförts på uppdrag av Ikano Bostadsproduktion AB. Föreningen bilades 2019 i samband med byggnationen. Föreningens byggnad färdigställdes 2021.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har inget eget garage eller egna parkeringsplatser. P-huset Elina finns i närområdet, parkering där kan ej lösas via föreningen.

Bredband/TV:

Föreningen har gruppavtal för TV/bredband/telefoni med Tele2, tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 120 kr/månad för basutbudet av TV och bredband 100/100, vilket kan uppgraderas mot extra kostnad och samtalskostnad tillkommer.

Renoveringar:

Nyproduktion.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Enligt ekonomisk plan är det budgeterat för en årlig höjning om 2%.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Nabo.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar. Överlåtaren står för överlåtelseavgiften om max 1691 kr (maximalt 3,5% av PBB) och pantsättaren står för pantsättningsavgiften om 725 kr/pant (maximalt 1,5% av PBB).

Överlåtelseavgift:

1691 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

725 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad från berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Föreningens ekonomiska förvaltare har uppgett följande andelstal:
Bostadsrättsandel: 0,013364 (1,3364% i föreningen)
Inga vidare specifikationer har angivits.

Till avgiften tillkommer 120 kr/månad för grundutbud av TV/bredband/telefoni. Total månadsavgift är: 3481kr

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

I köpet ingår ej gardinskenor och gardiner.

I energideklarationer upprättade efter 1 januari 2019 anges energiprestanda baserad på byggnadens primärenergianvändning (energiprestanda, primärenergital). Tidigare energiprestanda beskrivs nu som specifik energianvändning.

Omgivning

Allmänt om området:

De norra delarna av Sorgenfri gör en spännande resa från rå industristad till ett nytt modernt bostadsområde. Här finns idag kulturhistoriskt intressanta byggnader som alla är en viktig del av Malmös utveckling. Dessa ska bevaras och restaureras så att industrihistorian integreras i det nya områdets identitet.

Norra Sorgenfri har genom sitt centrala läge, sin karaktär och sin storlek fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Norra Sorgenfri är ett av Malmös största omvandlingsområden och ett förnyelseområde som är högt prioriterat av Malmö stad. Genom omvandling och förtätning tas många fördelar tillvara, inte minst i termer av god miljö och hållbart samhällsbyggande. Områdets läge och betydelse för Malmö gör att staden i denna planeringsprocess har varit, och även framöver bör vara, drivande och en motor för områdets omvandling och utveckling.

Norra Sorgenfri är centralt beläget som länk mellan centrum och östra Malmö. Flera faktorer påverkar att området anses moget för en omvandling. Dels pågår det utveckling i närliggande områden såsom kvarteret Rönnen och i Värnhemsområdet i stort. Området vid S:t Knut har på senare år blivit högattraktivt för boende.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.