Malmö, Norra Sorgenfri
Industrigatan 17A
1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 2 522 kr
inkl. värme och vatten.
Boarea: 43 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 5 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan.
 

Kvadratsmart tvåa med härlig industriell känsla!

På Industrigatan 17A ges nu en unik möjlighet att förvärva denna stilfulla och kvadratsmarta tvåa, belägen högst upp i huset, med härlig industriell känsla och inslag av rå betong. Här erbjuds en väldisponerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusflöde, öppen trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum, modernt kök och badrum, trivsamt sovrum och möjlighet till egen balkong/uteplats i soligt söderläge mot innergården. Unikt tillfälle! Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Emil Sjöberg
0733-92 74 13 emil.sjoberg@vaningen.se

Visningar.

Onsdag 7 December
17:00 - 17:30
Förhandsvisning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Ljus och rymlig hall med utmärkta förvaring- och avhängningsmöjligheter i form av fyra platsbyggda garderober samt plats för hatthylla och skoställ. Några kliv in i lägenheten finns även ett förråd/ klädkammare för ytterligare förvaring. Väggarna går blandat i vitt och rå betong, golvet består av vitlaserad 3-stavs ekparkett och tak i rå betong, vilket är genomgående i hela lägenheten. Utanför lägenhetens entré är det även möjligt att skapa sin alldeles egna mysiga balkong/uteplats.

Vardagsrum:

Stort och luftigt vardagsrum som ligger i öppen planlösning med köket och blir hjärtat i lägenheten med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet bjuder på fina sociala ytor och här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats.

Kök:

Välutrustat och modernt kök från Marbodal med rostfri inbyggnadsugn, vit fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys med snickerifront, induktionshäll och mikrovågsugn. Vita släta skåpsluckor och lådfronter matchas med bänkskiva i vitlaserad ek. Stilrent och riktigt snyggt!

Sovrum:

Våningens sovrum ligger längst in i lägenheten och här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och mindre skrivbord. Underbart ljusinsläpp ges av fina fönsterpartier och härlig grönska från husets sedumtak.

Badrum:

Snyggt helkaklat badrum med schackrutigt klinkergolv och vitt kakel på väggarna där övre väggen är vitmålad. Taket är i läcker betong. Badrummet är utrustat med dusch, WC, hel bänkskiva i vit laminat med vask och kommod, infälld spegel med belysning ovanför, handdukstork och kombimaskin.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

2023-02-17

Lägenhetsnummer förening:

1403

Lägenhetsnummer register:

1403

Andel i årsavgift:

1.45325 %

Andel i förening:

1.45293 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Malmö Grytan 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2018

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme + El (direktverkande & luftburen)

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiklass: C
Primärenergital: 84 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2019-02-26

Förening

Namn:

Brf Industrial Corner

Organisationsnummer:

769633-5830

E-post adress:

brfindustrialcorner@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Industrial Corner är en bostadsrättsförening i Malmö. Föreningen bildades år 2016. Föreningens byggnad färdigställdes 2018 och föreningen äger marken. Bostadsrättsföreningen har genom nybyggnad uppfört ett flerbostadshus med 54 bostadsrättslägenheter (varav 10 är lokaler) och 1 lokal på fastigheten Malmö Grytan 1. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Amentum Syd.

Gemensamma utrymmen:
På föreningens innergård finns ett gemensamt miljöhus samt uppställningsplats och servicestation för cyklar.

Föreningen har ett gemensamt tecknat abonnemang för el. Individuell mätning finns i varje lägenhet och bostadsrättshavarna betalar för sin egen förbrukning.

Enligt information från föreningsstyrelsen 2022-04-08 har stadgarna ändrats med en paragraf: Minsta tillåtna ägarandel är 10%.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det finns möjlighet att hyra P-plats genom Aimo Park (totalt 25 platser) på en annan fastighet och kostar ca 500 kr/månad. Det finns också 9 besöks P-platser i närheten (betalas av användaren). För mer information: https://www.aimopark.se/sv-se/cities/malm%C3%B6/industrigatan-17,-garage/.

Föreningen har tecknat avtal med Sunfleet om bilpool i 10 år vilket innebär att föreningen är del av en bilpool. En fast månadsavgift utgår per lägenhet samt en avgift vid nyttjande av bil.

Bredband/TV:

Fiberanslutning till fastigheten, internt kopparnät till varje lägenhet. Bredband via Öretel, ett obligatoriskt tillägg tillkommer till avgiften.

Renoveringar:

Nybyggd fastighet som färdigställdes 2018. Det finns inga större planerande renoveringar.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja, men för att vara medlem krävs ett ägande av minst 10%.

Ekonomi:

Det finns inga planerande avgiftsförändringar i dagsläget (kontrollerat 2022-12-06).

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Amentum Syd.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 1000 kr och Pantsättningsavgift om 400 kr vid pantsättning.

Föreningen har gemensamt elavtal med individuella avläsningar.

Pantsättningsavgift:

400 kr betalas av köparen

Övrigt:

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://www.brfindustrialcorner.com/

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Föreningens ekonomiska förvaltare har uppgett följande andelstal:
Andel av årsavgift: 1,45325%
Andelstal: 1,45293%

Ytterligare externt förråd tillhör ej / disponeras ej av bostadsrätten.

Obligatoriskt tillägg för bredband och bilpool om 225 kr/månad tillkommer till bostadsavgiften.

Hushållsel debiteras efter förbrukning via undermätare. Debiteras i förväg enligt schablon. För denna lägenheten är schablonskostnaden 375 kr/månad.

Omgivning

Allmänt om området:

De norra delarna av Sorgenfri gör en spännande resa från rå industristad till ett nytt modernt bostadsområde. Här finns idag kulturhistoriskt intressanta byggnader som alla är en viktig del av Malmös utveckling. Dessa ska bevaras och restaureras så att industrihistorian integreras i det nya områdets identitet.

Norra Sorgenfri har genom sitt centrala läge, sin karaktär och sin storlek fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Norra Sorgenfri är ett av Malmös största omvandlingsområden och ett förnyelseområde som är högt prioriterat av Malmö stad. Genom omvandling och förtätning tas många fördelar tillvara, inte minst i termer av god miljö och hållbart samhällsbyggande. Områdets läge och betydelse för Malmö gör att staden i denna planeringsprocess har varit, och även framöver bör vara, drivande och en motor för områdets omvandling och utveckling.

Norra Sorgenfri är centralt beläget som länk mellan centrum och östra Malmö. Flera faktorer påverkar att området anses moget för en omvandling. Dels pågår det utveckling i närliggande områden såsom kvarteret Rönnen och i Värnhemsområdet i stort. Området vid S:t Knut har på senare år blivit högattraktivt för boende.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.