Objektet är sålt.
Slutpris: 1 200 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Nobeltorget
Abbekåsgatan 10B
Boarea: 34 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
 

Totalrenoverad etta på eftertraktat läge!

Varmt välkomna till denna trivsamma etta i ett av Sorgenfris karaktäristiska funkishus. Planlösningen är välplanerad och effektiv, det är högt till tak och de genomgående ljusinsläppet från två väderstreck gör att lägenheten känns luftig och större än sina kvadrat.

Lägenheten har genomgått en renovering under året där man samtidigt bibehållit de tidstypiska detaljerna som präglar en otrolig charm genom hela hemmet.
Här har ni allt ni kan önska, så som goda förvaringsmöjligheter, modernt och fullt utrustat kök samt ett vardagsrum med avskild sovalkov.

Här bor du lugnt och tyst på en gata utan genomfartstrafik och med fönstren mot gården. På bekvämt gångavstånd finns Möllevångstorget, Folkets Park och S:t Knut med nöjes- och kulturliv samt utmärkta bussförbindelser och bra cykelvägar som snabbt tar dig vart du vill. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Anni Johansson
0708-23 09 82 anni.johansson@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.