Objektet är sålt.
Slutpris: 3 320 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Möllevången
Typografgatan 4A
Boarea: 77 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 4 av 10 Vån 3 enligt mäklarbild och vån 4 enligt föreningens information.
Hiss: Ja Från markplan
Balkong: Ja
 

Magnifik trea i Citykvarter med balkong & access till takterrass via föreningen!

Nyproducerad fantastisk Cityvåning byggd 2019, utmärkt belägen på fjärde våningen med hiss från markplan och med en njutbar balkong i västerläge. Här erbjuds toppmoderna och eleganta materialval, ljusa väggar, vackert genomgående ekparkett och påkostade lösningar för ett smart och trivsamt hem. Smakfull modern köksinteriör i ljusgrått från Vedum och komplett med kvalitativa integrerade vitvaror. Fantastiskt påkostad stenbänkskiva i mörk kulör med vitt kakel ovan. Helkaklat stort badrum med dusch och egna tvättmöjligheter finns att tillgå. Härliga balkongen i soligt västerläge når du enkelt via vardagsrummet.

Föreningen erbjuder även access till en magnifik takterrass högst upp i huset på våning tio. Här känner du dig definitivt bortskämd med ett boende utöver det vanliga, med ett Citynära läge och med allt som finns att erbjudas i form av shopping- och restaurangutbud kring Möllevångstorget. Varmt välkomna på visning!
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.