Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Möllevången
Kristianstadsgatan 17
Boarea: 77 m2
Hiss: Nej
 

Charmigt boende i hjärtat av Malmö

Möllevångstorget är ett populärt område i hjärtat av Malmö. Här finner du ett stort utbud av restauranger, krogar, nattklubbar och caféer bara runt hörnan. Vill du bo i Malmös innersta kärna och känna stadens puls utanför fönstret passar dessa lägenheterna perfekt!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Omgivning

Allmänt om området:

Möllevången, som även kallas Möllan, är en stadsdel i Malmös innerstad kring Möllevångstorget och Folkets Park. Detta område har blivit en mycket populär del av staden och dess kulturliv växer ständigt i popularitet. På senare tid har man jämfört stadsdelen med Stockholms Södermalm!

Här får du uppleva utlandet i din egen hemstad. Torget omnämns som den plats i Malmö där olika nationaliteter samlas för att umgås, verka och leva tillsammans i en fantastisk symbios. Vänskap, värme och trivsel är ledord som Möllevången kan stolt stå för.

Torget har mycket att bjuda på med krogar, restauranger, nattklubbar samt en etnisk mångfald beträffande mat och affärer. Möllevången är ett färgstarkt område med mycket kultur, torghandel full av färsk frukt och grönt, restauranger med rätter från alla världens hörn och affärer med direktimporterade produkter av bästa slag i kvalitet och smak.

Kommunikationsmöjligheterna är goda med närhet till Triangelns tågstation, taxibilar runt hörnet och Malmös stadsbussar som passerar torget. Om du vill ta dig utanför Malmö har du endast tre minuters gångväg till Södervärns busstorg med många förbindelser.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.