Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Möllevången
Kristianstadsgatan 17C
1 350 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 211 kr
inkl. värme och VA. Ett obligatoriskt tillägg om 171 kr/månaden för bredband/kabel-tv via ComHem tillkommer.
Boarea: 31 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
 

Kvadratsmart etta i vacker skelskiftesbyggnad på eftertraktat läge!

På tredje våningen i magisk byggnad anno 1906 välkomnas vi av denna gårdsvända, charmiga enrummare om 31 kvadrat. Här erbjuds en välplanerad planlösning med yteffektiva lösningar som kombineras på bästa sätt med en stilfull och exklusiv interiör samt renoverat kök. Bara ett stenkast från grönskande Folkets park, restauranger och barer på Möllevångstorget samt Triangeln med utmärkta pendlingsmöjligheter. Hjärtligt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Jasmine Andersson
0733-71 88 48 jasmine.andersson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Högt upp i vacker byggnad från föregående sekel välkomnas vi in i bostadens hall med vackra ekgolv från exklusiva Stiltje, ett genomgående inslag i hela lägenheten. Här finner vi utrymme för såväl kappa som skor samt plats för ytterligare förvaring om så önskas. Rakt ovanför har man skapat en smart och yteffektiv lösning i form av ett rymligt, platsbyggt loft som går att nyttja såväl till förvaring som sängmöjlighet.

Kök:

På vår högra hand finner vi det ljuvliga köket från IKEA (2015) som imponerar med såväl ett härligt ljusinsläpp från det vackra fönsterpartiet som stilfulla och genomtänkta materialval. Här erbjuds delad kyl/frys från Whirlpool, ugn, spis, fläkt och vacker köksblandare från TONI. Allt detta går i samspel med vita väggar samt det estetiskt tilltalande kakelpartiet signerat Stiltje. Även i detta rum har kreativiteten flödat och man har nyttjat den magiska takhöjden till ytterligare ett platsbyggt loft, med utrymme för en 140 cm säng eller förvaring.

Allrum:

Vidare in i bostaden når vi det fantastiska allrummet. Här fortsätter det gedigna ekgolvet under fötterna och går hand i hand med gråmålade väggar. Vi blir bortskämda av ljusinsläppet från de ståtliga fönsterpartierna med utsikt över innergården och det magnifika pilträdet alldeles utanför fönstret, som tillsammans med den väl tilltagna takhöjden inger en känsla av rymd. Här finns det gott om plats för en större soffa, tv-bänk, matsalsbord samt utrymme för en 160 cm säng i det praktiska sovloftet med inbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Kaffe på sängen utlovas alla dagar i veckan!

Badrum:

Lägenhetens badrum erbjuder wc, handfat, spegelskåp samt dusch. Tonerna går i neutralt vitt på väggarna, där vi finner vita kakelplattor i våtutrymmet, samt nyanseras med häftig mosaikklinker i olika nyanser av rosa från Stiltje.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.