Objektet är sålt.
Slutpris: 2 200 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Möllevången
Möllevångsgatan 27B
Boarea: 60.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Ljus och luftig tvårummare med balkong och tidstypiska 30-talsattribut!

Välkommen till Möllevångsgatan 27B och denna ljusa, luftiga och mycket tilltalande tvårummare. Bostaden är varsamt omhändertagen med känsla för detaljer och helhet där samspelet mellan tidstypiska 30-talattribut balanserar perfekt mot den moderna interiören. Den generösa takhöjden och takrosetterna ger ett vackert helhetsintryck och balkongen bjuder på många härliga sommarkvällar. Med kök och vardagsrum i vinkel får du här en öppen atmosfär samtidigt som det skapar en naturlig gräns som definierar utrymmet på ett harmoniskt sätt. Vidare bjuds du på ett rofyllt sovrum som är vänt mot föreningens lugna innergård där de två praktiska skjutdörrsgarderoberna ger gott om plats för alla dina kläder, samt ett stilfullt badrum med ljust kakel på väggarna och mörk mosaik på golvet.
Känner du för en stunds avkoppling i solen finns här en ljuvlig grönskande innergård med loungehörna, utemöbler, grill och kryddträdgård. Det optimala cityläget gör heller ingen besviken, runt hörnet finns trevliga uteserveringar, du har närhet till Triangeln och gågata och en kort promenad bort finns den stora Pildammsparken. Välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Delägare & Partner Lidija Jakob
0733-22 05 22 lidija.jakob@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.