Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lönngatan 48E
1 195 000 kr
Avgift: 3 649 kr
Tillägg av bredband och Kabel-tv för 180 kr per månad.
Boarea: 53 m2
Rum: 2
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
 

Välplanerad tvåa med stilfull inredning!

Upptäck denna elegant välplanerade 2-rums lägenhet där varje kvadratmeter är noggrant utformad för att maximera komfort och funktionalitet. Med stilfull inredning och genomtänkta detaljer skapas en sofistikerad atmosfär som genomsyrar varje hörn. Ljusflödet fyller rummen och framhäver den moderna inredningen, medan den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt för umgänge och avkoppling. Välj en harmonisk livsstil med denna välskötta 2-rums pärla, perfekt belägen för att du ska kunna njuta av närheten till stadens puls. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Harun Celik
0704-22 90 25 harun.celik@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Stig in i denna välskötta 2-rums lägenhet och möt en välkomnande hall som genast sätter tonen för resten av ditt boende. Hallen kombinerar praktiskt utnyttjande med stil, med gott om plats för förvaring och en elegant atmosfär. De välvda linjerna och de moderna materialen skapar en känsla av rymd och ljus, samtidigt som den smarta planlösningen ger en överskådlig och organiserad yta. Med skräddarsydd förvaring och smakfulla detaljer blir hallen en funktionell entré.

Vardagsrum:

Vardagsrummet i denna 2-rums lägenhet är en mångsidig och inbjudande plats för avkoppling och socialt umgänge. Ljuset strömmar in genom stora fönster och lyser upp rummet, vilket ger en känsla av öppenhet och livfullhet.

Kök:

I detta kök möts funktionalitet och estetik i en harmonisk balans. Köket utstrålar en varm och inbjudande atmosfär med sina vackra träluckor som ger en tidlös och naturlig känsla. De fina trädetaljerna skapar en mjuk kontrast till den moderna designen och ger en rustik touch till den övergripande inredningen.

Sovrum:

I sovrummet bjuds vi av en genomtänkt layout och stilfull inredning skapar sovrummet en inbjudande atmosfär. De mjuka färgerna och materialvalen skapar en avslappnad känsla och ger en harmonisk balans. Här finns fönster som skapar ett bra ljusinsläpp.

Badrum:

Badrummet innefattar smakfullt kakel och de elegant ytskikt som skapar en ren och ljus atmosfär. Badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en rymlig dusch.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.