Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Lönngården
Lönngatan 56D
895 000 kr som utgångspris
Avgift: 2 631 kr
inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Boarea: 38 m2
areakälla: Förvaltarens information
Rum: 1
Våning: 2 av 4
Hiss: Nej
 

Ljuvlig etta på lugn sida av Lönngården!

Här presenteras en välplanerad och hemtrevlig bostad på utmärk adress. I lägenheten möts vi av ljust interiör med unika stuckaturer, fönsterpartier i två väderstreck med vy över park samt bra kvadrat i rum, kök och badrum. Det ultimata läget är till fördel för dig som önskar kollektivtrafik, centrala mittpunkter samt grönområde på kort avstånd. Varmt välkommen att boka in visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Canan Elmas
0709-31 72 24 canan.elmas@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

På våning två når vi denna smart planerade enrummare med en öppen entré och avhängningsmöjlighet till vänster om oss. Framför oss har vi bostadens badrum och fortsätter vi ner i hallen når vi en praktisk klädkammare till förvaring. På golvet ligger parkett tillsammans med vita väggar.

Vardagsrum | Sovalkov:

Ett stort och lättmöblerat rum med plats för en ordentlig soffgrupp, trevlig hörnfönster och fantastiskt takstuckatur. I rummet finns en halvvägg i glas som skapar en perfekt plats för säng eller kontorshörna utan att stänga för den behagliga ljusinsläppet i rummet. På golvet ligger parkett tillsammans med vita väggar.

Kök:

Bostadens kök ligger avskilt och har bra med förvaring i köksskåp och plats för matgrupp om cirka fyra sittande. Ljusa köksluckor med rostfria beslag, prydlig bänkskiva som matchar stänkskyddet i vitt kakel. Köket är utrustat med rostfria vitvaror som består av, kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn samt köksfläkt (kolfilter). På golvet ligger mörkt klinker tillsammans med vita väggar.

Badrum:

Ett rymligt badrum som går i ljusa toner på delvis kaklade väggar och klinker på golv. Badrummet är utrustat med WC, dusch med vikbara glasdörrar, handfat samt badrumsskåp med spegel.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.