Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Lönngården
Lönngatan 44F
1 250 000 kr som utgångspris
Budgivning 1 250 000 kr
Avgift: 4 339 kr
inkl värme och VA. Obligatoriska tillägg om 89:-/månad tillkommer för bredband och 115:-/månad för TV.
Boarea: 67 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2.5
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
 

Underbart ljus gavelvåning med fina originaldetaljer.

På optimalt gavelläge högt upp i huset presenterar vi med nöje detta fantastiskt ljusa och stilrent vackra hem, vars interiör bjuder på genomtänkta färg- och materialval liksom en utmärkt planlösning och dekorativa trettiotalsattribut. Generösa vardagsrumsytor ackompanjeras av stort sovrum med ljusbringande burspråk och en möblerbar halva med access till walk in closet. Addera därtill ett trivsamt kök av god storlek med plats för matbord och ett stilfullt badrum med dusch. Detaljer såsom spegeldörrar, lamprosetter och angenäm takhöjd minner om byggåret på bästa sätt, och på föreningens gemensamma gård njuter man av sköna grillkvällar i sällskap av lummig grönska under årets varmare månader. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Jasmine Andersson
0733-71 88 48 jasmine.andersson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande med gott om plats för avhängning av ytterkläderna och stilfull, ljus parkett möter vitmålade väggar.

Halva:

Ett par steg in öppnar en rymlig halva upp, som idag nyttjas som trevligt matrum. Återkommande ljus parkett och vita väggar liksom dekorativ lamprosett som förgyller rummet än mer. Härifrån nås även en praktisk och rymlig walk in closet för enkel förvaring av säsongernas plagg.

Vardagsrum:

Vidare lockar härligt generösa och strålande ljusa vardagsrumskvadrat, vars storlek möjliggör möblering med såväl soffa som sköna fåtöljer om man så önskar. Harmoniskt gråtonade väggar samspelar med vacker ljus parkett, och fyra fönster på rad bjuder in optimalt med ljus tillsammans med en tilltalande, ostörd utsikt. Även här pryds taket av en tidsenlig lamprosett.

Sovrum:

Näst på tur står hemmets väl tilltagna sovrum, som med lätthet inrymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fortsatt enhetlig ljus parkett tillsammans med lamprosett, behagligt grå väggar och ett suveränt ljusinsläpp i tre väderstreck ifrån flertalet fönster med burspråkskänsla. Förvaringen ombesörjs av en praktisk garderob.

Kök:

Bostadens kök har ingång från hallen och erbjuder utmärkt förvaring bakom tidlöst ljusgrå, släta luckor med tidstypiska beslag från Byggfabriken. Både stommar och luckor är från 1970-talet. Vitt kakel i klassisk funkisstil ovanför arbetsytor i karaktärsskapande betong och vitvaror bestående av kyl/frys 2012, ugn med spishäll 2000-tal, integrerad diskmaskin 2000-tal samt kolfilterfläkt 2012. Karaktärsgivande schackrutigt golv och ljusa, nymålade väggar samt fin plats för matbord invid två fönster.

Badrum:

Stilrent badrum med ytskikt från 2005 som fräschats upp 2023 med grått microcementgolv och vitemaljerade väggar. Badrummet är försett med dusch, ny wc, nytt spegelskåp med integrerad LED-belysning samt nytt handfat med vit kommod.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.