Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Lönngården
Lönngatan 50F
1 195 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 011 kr
Inkl värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Obligatorisk kostnad tillkommer om 105 kr/månad för bredband.
Boarea: 43 m2
Rum: 2
Våning: 4 av 4
Hiss: Nej
 

Renoverad 30-tals lya med öppen genomgående planlösning i lugna Lönngården!


På grönskande och centralt belägna Lönngården, har vi glädjen att erbjuda denna ljusa och välrenoverade tvårumslägenhet högst upp i huset! Lägenheten är genomgående och luftig med generös takhöjd och stora fönster som ger ett härligt ljusflöde. Vardagsrummet har fönster i väster, medan sovrummet har fönster i öster. I lägenheten finns ett stilrent kök i vitt med mörka bänkskivor och mosaikplattor som stänkskydd. Det har även en bred spishäll med en modern spisfläkt i mörkt glas ovanför. Köket har inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn med mörka glasfronter och inbyggd kyl/frys. Vardagsrummet har vackert ljust golv, och halva köket har samma golv, medan sovrummet har nyare parkettgolv. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch.

Lägenheten är lugnt belägen i byggnaden med fönster som vetter mot innergården, vilket ger en fridfull atmosfär. Föreningen är stabil och har friköpt mark samt låga månadsavgifter. Lönngården har ett bekvämt läge med närhet till bussar och tåg, och det är även möjligt att cykla till Södervärn, Möllevångstorget och Nobeltorget. Du är varmt välkommen att besöka oss på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Amar Karaman
0704-44 39 72 amar.karaman@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Högst upp i huset når vi denna våning. Från hallen ser vi direkt in i bostadens kök och under våra fötter vilar grå mormorklinker som både är praktiskt och snyggt. Vi har möjlighet till avhängning i form av hatt och skohylla om så önskas. Väggarna är vita med en fondvägg i mörkt tegel. Från hallen når vi även badrummet.

Kök:

Rakt in i bostaden möts vi av köket i öppen planlösning med vardagsrummet. På golvet vilar samma snygga marmorgolv. Kökets luckor går i vitt med vita och rostfria beslag. Detta matchas fint med en mörk grå bänkskiva samt vitt kakel/svart ovan arbetsytorna. Här finns inget att sakna med god förvaring, delad kyl/frys, spis, fläkt och diskho.

Vardagsrum:

Vidare in i lägenheten ser vi det väl tilltagna vardagsrummet. Detta rum är kvadratiskt och möbleras enkelt efter behov. Det finns möjlighet till matsalsbord, soffa och tillhörande möblemang. Väggarna är vita med en fondvägg i mörkt tegel och under våra fötter vilar ett ljust golv. Det stora fönsterpartiet ger ett härligt ljusinsläpp i rummet.

Sovrum:

På motsatt sida av bostaden når vi sovrummet. Precis innanför sovrummet finns en klädkammare som kan användas till valfri förvaring som t.ex. städskåp. I sovrummet finns även en extra garderob för säsongens kläder. Sovrummet har plats för valfri storlek på säng, från enkel- till dubbelsäng. Väggarna är målade i vitt med samma snygga fondvägg som i vardagsrummet och hallen och på golvet ligger ett ljust golv.

Badrum:

Helkaklat badrum med mörk klinker på golv och vitt kakel på väggar. Inredningen består av wc, handfat med svartkommod, spegelskåp och dusch med vikdörrar i frostat glas.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.