Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Lindeborg
Lindeborgsgatan 35
2 995 000 kr som utgångspris.
Avgift: 6 262 kr
Inkl. VA och kabel-tv samt bostadsrättsförsäkring. Obligatoriskt tillägg om 1477kr/mån tillkommer på avgiften och inkludera Värme, garage och bredband.
Boarea: 117.5 m2
areakälla: Föreningens information.
Rum: 5
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Stort bostadsrättsradhus på två plan på populära Lindeborg!

Äntligen är ett av dem populära bostadsrättsparhusen till salu! Nu har du möjlighet att förvärva denna otroligt populära bostad på 117,5 välplanerade kvadratmeter med fyra sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum, eget tvättrum och bäst av allt en helt underbar uteplats i härligt söderläge! Här bor du på absolut bästa läge i Lindeborg, med endast en granne vid sidan om. Här bor du med närhet till skolor, förskolor, matbutiker och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Sharon Ma
Rabii
0701-42 32 09 sharon.ma@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Uteplats/trädgård:

Bostaden bjuder på en otrolig härlig uteplats på framsidan av huset, en insynsskyddad plats perfekt för både avkoppling och fest med generösa ytor. Här får gott om plats för att möblera med tillhörande utemöblemang med sol under hela eftermiddagen är det perfekt för sommarens grillningar. Förutom stenbelagd uteplats finns det även gräsytor för barnens lek, och odlingslådor för dig med gröna fingrar. Här finns även rymligt förråd med plats för trädgårdsprylar.

Hall:

Vi välkomnas in i trevlig hallmiljö med klinkers på golv och vit strukturtapet på väggar. Här har vi gott om förvaringsutrymme i garderob på vänster sida. Det finns även ytterligare plats för hatt- och skohylla om så önskas.

Vardagsrum:

Till vänster inviterar det stora vardagsrummet. Ett generöst sällskapsrum med tidslöst parkettgolv tillsammans med strukturtapet som pryder väggarna. Rummets storlek möjliggör möblering med såväl soffgrupp och sköna fåtöljer som ett middagsbord för både familj och vänner.

Kök:

Ett ljust och stilrent Ikea-kök med goda förvaringsmöjligheter bakom ljusa, släta luckor, i samspel med mörk bänkskiva som ger fin kontrast till de vita köksluckor och stänkskydd i ljus mosaik. För extra arbetsytor finns köksö med plats för 3-4 barstolar. Köket är utrustat med hel kyl och frys (Elektrolux, 2019), diskmaskin (Whirlpool, 2019), mikro, induktionshäll (Elektrolux, 2016), ugn och köksfläkt.

Sovrum 1:

Entrévåningen erbjuder ett trivsamt sovrum som i dagsläget utnyttjas som kontorsrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng och möblering efter önskemål.

Badrum 1:

Stilsäkert helkaklat badrum ljusgrått kakel på väggar och klinkers på golv. Försett med dusch, handfat med kommod och wc.

Sovrum ovanplan::

På ovanvåningen erbjuds tre sovrum i bra storlekar. Samtliga sovrum har goda förvaringsmöjligheter och ger utrymme för säng, sängbord och möblering efter önskemål. Ett av sovrummen är lite mindre i storlek och passar perfekt som barnrum eller varför inte kontorsrum. Genomgående för samtliga sovrum är laminatgolv och strukturtapet på väggar.

Badrum 2:

Näst på tur står ett elegant helkaklat badrum från 2009 med moderna interiörsval. Här ligger mörkt klinkers på golv tillsammans med ljusa kakelplattor på väggar. Snyggt utrustat badrum med badkar, spegelskåp ovanför handfat med kommod och wc.

Tvättrum:

Kvadratsmart tvättrum med ingång från hallen. Används idag som förvaringsrum, finns möjlighet att sätta in egna tvättmöjligheter.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Lägenhetsnummer förening:

61

Lägenhetsnummer register:

1001

Andel i årsavgift:

0.90045 %

Andel i förening:

0.90008 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Körsångaren 1

Byggnadstyp:

1½-plan bostadsrättshus

Byggnadsår:

1979

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiklass: E
Utförd: Ej vald
Datum: 2021-01-28

Förening

Namn:

Riksbyggen Brf Malmöhus nr 30

Organisationsnummer:

716406-8178

Allmänt om föreningen:

Föreningen består av fastigheterna Körsångaren 1, Körledaren 1 och 2 i Malmö Kommun. På fastigheterna finns 131 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 1979/80. Fastigheternas adress är Lindeborgsgatan i Malmö.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och fastigheten är upplåten genom tomträttsavtal med Malmö Kommun. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t.o.m. 2029-12-31 med en årlig avgäld på 782 580 kr.
Uppvärmning är fjärrvärme och ventilation är frånluft. Ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Gemensamhetsutrymmen:
Det finns festlokal som går att hyra för föreningens medlemmar.

Föreningen bekostar bostadsrättstillägget för hemförsäkringen, vilket betyder att du som bostadsrättsinnehavare inte behöver teckna det separat.

Äger föreningen marken:

Nej, fastigheten är upplåten genom tomträttsavtal med Malmö Kommun. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t.o.m. 2029-12-31 med en årlig avgäld på 782 580 kr.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det ingår en garageplats till varje lägenhet, kostnad 275 kr i månaden (obligatorisk kostnad). Ett fåtal extra p-platser finns att hyra till de som har två bilar i hushållet. Här finns det kö. Kostnad 200 kr i månaden.

Bredband/TV:

Föreningen har ett kollektivavtal med Telia.
Kabel TV: baskanalpaket Lagom tillkommer med en obligatorisk kostnad om 72 kr/mån.
Bredband: 100/100 Mbit tillkommer med en kostnad om 429 kr/mån om man så önskar.

Renoveringar:

Utförda renoveringar:
2014 - Målning av kupor och vindskivor
2014 - Inklädnad ventilationshuvar
2014 - Markarbete cykelparkering
2015 - Byte takfläktar
2015 - Huskropp utvändigt, plåtarbeten
2015 - Asfaltering
2016 - Byte stolparmaturer
2016 - Omfogning fasad
2016 - Byte ledningar i mark
2017 - Tilläggsisolering
2017 - Byte av fjärrvärmeväxlar
2019 - Maskinbyte i tvättstugorna
2019 - Elinstallationer och belysning

Planerade renoveringar:
Omfogning fasad
Byte takfönster
Måla träpanel och betong
Underhåll av tak
Underhåll av loftgångar
Fönsterbyte

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Föreningen planerar att höja avgiften 3%.
Förvärvaren betalar 2,5% av prisbasbelopp för överlåtelseavgift och 1% för pantsättningsavgift.

Överlåtelseavgift:

1183 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

473 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån föreningens tekniska förvaltare. Spekulanter uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningen före ett köp.
För mer information gällande föreningen besök deras hemsida på: www.malmohus30.se/

Allmänt om lägenheten

Säljaren informerar om att följande ingår i köpet:
- Garderober & gardinstänger
- Hatthylla
- Mikro
- Trädgårdsartiklar
- Larm
- Vägglampor i hall och trappa

Säljaren vill upplysa följande fel och brister:
En liten flaga av på köksbänken och persienn i ett fönster går inte att vinkla.

På den upplåtna marken finns förutom byggnaden även ett förråd.

Tvättmöjligheter finns utanför bostaden som är fristående.

Omgivning

Allmänt om området:

Lindeborg är ett populärt område som ligger i Malmös södra delar och består till största delen av flerbostadshus i varierande storlek. Området är trivsamt med välskötta grönområden och bostadsrättsföreningar. Närservice finns här, men du har även nära till stora köpcenter såsom Emporia och Mobilia. I området finns både Svågertorps förskola samt Lindeborgskolan som har elever från förskoleklass till nionde klass.

Pendlingsmöjligheterna och kollektiva kommunikationer från området är mycket goda och är en bidragande orsak till att området har ökat i popularitet. Med bil tar man sig snabbt ut på motorvägen som leder mot Bunkeflo i väst och Lund norrut. Möjligheterna att pendla till Köpenhamn och vidare in i Danmark är perfekta härifrån med närheten till Hyllie station och Svågertorp. I samband med att Emporia byggdes har samtidigt nya tågstationer kommit till och lett till att det har blivit enklare att ta sig in till centrum. Med stadsbuss tar du dig även snabbt in till Malmös centralare delar.

Närheten till handelsområdet på Svågertorp med IKEA i spetsen finns samt även flertalet andra stora kedjor. Du har även nära till de båda köpcentrumen Emporia och Mobilia som har gjort att området har blivit mycket populärt. Närservice finns även i området i form av ett Ica Nära som ligger i anslutning till Lindeborgstorget.

Området har även tillgång till nödvändigheter såsom vårdcentral och folktandvård. Här finns även en sporthall där det bedrivs diverse verksamheter. Området är generellt grönt och det finns olika lekplatser för familjer att besöka.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.