Objektet är sålt.
Slutpris: 1 350 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Kirseberg
Ryttaregatan 3B
Boarea: 55 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Helrenoverad tvåa med trevlig planlösning och mysig balkong

Hjärtligt välkommen upp högst upp i huset på våning tre av tre till denna renoverade tvåa med helkaklat badrum i stilrena färger med golvvärme och dusch bakom vikbara glasväggar. Här finns dessutom ett stilrent renoverat kök som går i vitt och grått som är renoverat 2020. I köket finns plats för en naturlig matplats för minst fyra personer.

Vardagsrummet är väl tilltaget och nymålat i en grå nyans. Här finns plats för både större soffhörna med TV-möblemang men också förvaringsmöbler eller extra fåtölj för den som önskar. Härifrån finns utgången till den mysiga, lilla balkongen som rymmer en liten soffa med tillhörande bord. Balkongen ligger västervänd och du kan därför avnjuta dagens sista solstrålar på balkongen.

Sovrummet ligger i våningens andra ände och är perfekt storlek för att kunna möblera in en dubbelsäng. Här finns innbyggd förvaring i garderob och linneskåp samt även en garderobslösning som är vägghängd bakom draperi med olika lådor, hyllor och upphängningsanordningar.

Hjärtligt välkommen att flytta rakt in i denna härliga våning! Och välkommen på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.