Malmö, Johanneslust
Johanneslustgatan 10K
3 995 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 860 kr
inkl. bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer för bredband, TV och telefoni om 199 kr/månad samt för vattenavgift om 124 kr/månad. Total månadsavgift blir 5 183 kr. Varm- och kallvatten samt värme debiteras utefter förbrukning med en månads fördröjning.
Boarea: 108 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Ljust, stilsäkert och synnerligen välplanerat Brf-radhus.

Vi har nu det stora nöjet att få presentera detta nyproducerade Brf-radhus fördelat på två väldisponerade plan med genomgående stilsäkra materialval. Här finner vi generösa och härligt ljusa sociala ytor i form av kök med smakfull inredning i vitt från IKEA och trivsam matplats samt anslutande vardagsrum med stora lättmöblerade ytor. Lägg där till tre rejäla sovrum och två helkaklade badrum, varav det ena med integrerad klädvårdsavdelning. Utemiljön är även denna tilltalande med trädäck som med lätthet ger plats för både grill och loungemöblemang samt med inramande plank som ger ett behagligt insynsskydd. Ett modernt, stilrent och tilltalande hem på barnvänliga och attraktiva Johanneslust. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Jasmine Andersson
0733-71 88 48 jasmine.andersson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 Oktober
14:30 - 15:00
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Ljus och inbjudande hall med tåligt klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns dessutom utmärkta förvaring i skjutdörrsgarderob. Väggarna är klassiskt vitmålade, vilket är ett färgval som genomsyrar hela bostaden i samspel med elegant ekparkett som tar vid några steg in. Detta ackompanjeras av entrédörrens ljusbringande fönsterparti.

Kök:

Vidare in väntar en elegant köksmiljö från IKEA, där släta vita luckor samspelar med vitt kakel ovanför ljus bänkskiva i trälaminat. Den maskinella utrustningen i rostfritt består av kyl och frys i full höjd, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, induktionshäll och fläkt. Invid det stora fönsterpartiet placeras med fördel familjens middagsbord.

Vardagsrum:

I vardagsrummet lockar generösa kvadrat med stilsäker ekparkett på golv i kombination med vita väggar. Här inryms med lätthet såväl soffgrupp som middagsbord för familj och vänner. Ljuset strömmar in från flertalet stora fönster och ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut till det njutbara trädäcket.

Badrum entréplan:

Entréplanets badrum är i helkaklat utförande med svart klinkergolv och vitkaklade väggar. En stilren inredning förser oss med en inredning som består av handfat med vit kommod, wc, badrumsskåp, spegel, handdukshängare och dusch bakom vikdörrar i klarglas. Även hög komfort med tvättmaskin och torktumlare finns här att tillgå.

Sovrum:

På ovanvåningen finner vi våningens tre sovrum med anslutande badrum. Även här ligger enhetlig ekparkett på golv i stilsäker kombination med vitmålade väggar. Master bedroom bjuder in med rymliga ytor som förser oss med förvaring i generös klädkammare och garderobsmöbel samt ett generöst fönsterparti som bidrar till fint ljusinsläpp.

Sovrum:

Det andra sovrummet erbjuder plats för enkelsäng och tillhörande möblemang. Ekparkett på golv i kombination med vitmålade väggar och trevligt fönsterparti.

Sovrum:

Även det tredje sovrummet är av bra storlek som ger plats för både enkelsäng och skrivbord. På golvet ligger enhetlig ekparkett i samspel med vita väggar och ett ljusbringande fönsterparti.

Badrum:

Badrummet på ovanvåning inviterar med mörk våtrumsmatta på golv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av handfat med vit kommod, wc, spegel, handdukshängare och badkar.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

40

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Spindeln 22

Byggnadstyp:

Bostadsrättsgatuhus

Byggnadsår:

2016

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiklass: C
Primärenergital: 60 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2018-07-21

Förening

Namn:

Brf Boklok Sommarlusten i Malmö

Organisationsnummer:

769626-7108

E-post adress:

styrelsen@brfsommarlusten.se

Allmänt om föreningen:

Brf Boklok Sommarlusten i Malmö är en äkta bostadsrättsförening. Det finns 42 st rad- och kedjehus (samtliga är 4 rok om 108 kvm). Föreningen förfogar över två fastigheter, Spindeln 21 med följande adresser: Johanneslustgatan 8 D-F och Singelgatan 20 A-D, 22 A-F, 24 A-G, 26 A-F och Spindeln 22 med följande adresser: Johanneslustgatan 8 A-C, 8 G, 10 A-H, 10 J-N. Samtliga innehas med bostadsrätt. Föreningen köpte fastigheten 2013 (äger marken).

I föreningen finns ett gemensamt miljörum.

Äger föreningen marken:

Föreningen äger marken.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Samtliga boenden i radhusen har var sin tilldelad parkeringsplats. Kedjehusen har egen parkering på bostadsrättstomten.

Bredband/TV:

Föreningen har kollektivt IP-TV från Sappa och bredband från A3 100/100, för 199 kr/månad, som tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavin (mediaskåp är placerad i klädkammaren på ovanvåningen).

Renoveringar:

2019 påfyllnad av sand i lekplatsens sandlådor.
2020 genomfördes en OVK-besiktning med godkänt resultat.

I dagsläget ser föreningen över träden och ventilation. Till våren planerar föreningen att se över grönområden. Byggnaderna stod färdiga 2016 därav finns inga större renoveringar planerade i dagsläget.

Tillåter föreningen delat ägande:

Frågor om delat ägande hänvisas direkt till styrelsen.

Ekonomi:

I dagsläget finns ingen planerad avgiftsförändring.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2022-08-16. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

I månadsavgiften om 4 860 kr ingår bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer för bredband, TV och telefoni om 199 kr/månad samt för vattenavgift om 124 kr/månad. Total månadsavgift blir 5 183 kr.
Varm- och kallvatten samt värme debiteras utefter förbrukning med en månads fördröjning. Se förbrukningskostnader på föreningens hemsida www.brfsommarlusten.se.

Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Nabo. Bostadsrättsandel i föreningen: 2,38095%. Andel insats och andel årsavgift har ej specificerats av förening.

Säljare informerar om att hatthylla, mikrovågsugn, garderober, tvättmaskin och torktumlare samt larm från Svenskalarm ingår i köpet (abonnemangskostnad tillkommer).

Förvaring finns på vind och i förråd i anslutning till radhuset.

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsamt och gemytligt bostadsområde som tillhör stadsdelen Kirseberg i Malmö. En rundvandring i området bjuder på en blandad mix av bebyggelse, såväl äldre som nyare fastigheter, vilket har sin orsak i att bebyggandet där har tillkommit under olika epoker: egnahemshus på 1920-talet, villor på 1960-talet, radhus på 1980-talet, samt flerfamiljshus på 1960-talet och 1990-talet. I kvarteren kring Danska vägen har en del av det reglerade egnahemsområdet från 1920-talet behållit sin ursprungliga karaktär.

Området är barnvänligt och här finns flertalet förskolor, bl.a. Karlshögs förskola och Hattstugans privata förskola. Dessutom finns för de lite större barnen Bulltoftaskolan, Backaskolan och Kirseberg skola i närområdet.

Dina inköp kan du göra på exempelvis ICA Maxi Toftanäs och/eller Coop Extra Bulltofta.

Här bor man alldeles i närheten av Bulltofta rekreationsområde som kan nås via Malmös cykelvägnät eller med buss. Bulltofta rekreationsområde erbjuder dig bland annat bollplaner, motionsspår och promenadvägar. På området kan du också spela minigolf, tennis och kasta frisbee på anlagd bana. Naturen här anlades efter det att Bulltofta flygplats lagts ner. Idag består området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar med ett rikt djur- och växtliv. Här finns också traditionell park, koloni- och odlingslotter och inte minst rika möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. Ett mycket populärt och välbesökt område av Malmös invånare!

Ett boende här erbjuder närhet till Inre ringleden och cykelavstånd in till Värnhem med köpcentret Entré och resten av centrala Malmö samt mycket goda busskommunikationer till övriga delar av Malmö. Med bil går det snabbt att komma ut på motorvägen och till såväl Inre som Yttre ringvägen som går runt Malmö stad. Perfekt för pendlare med bil till övriga Skåne och Danmark.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.