Visningar. Boka tid här
Malmö, Hyllie
Tors Gränd 13
2 895 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 893 kr
Inkl. värme, kall- och varmvatten. Obligatoriskt tillägg tillkommer om 222 kr/mån på månadsavgiften och avser Telia Triple play (tv, bredband och ip-telefoni).
Boarea: 68 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Ljus gaveltrea med stor balkong på insynsskyddat läge!

På andra våningen välkomnar denna ljusa gaveltrea med öppen planlösning, välplanerade ytor och stor balkong i söderläge! Bo på attraktivt läge i området med närhet till Hyllie Station, City Gross, lekplats, förskola och skola. Stabil förening med låg månadsavgift. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Anni Johansson
0708-23 09 82 anni.johansson@vaningen.se

Visningar.

Onsdag 29 Juni
18:00 - 18:30
Bokad visning, anmälan via boka-knappen. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar hissen till andra våningen där hallen bjuder på gott om plats för både avhängning och ytterligare förvaring i garderober (Vedum) längst med höger sida. På golvet vilar mörkgråa klinkers i entrén, både snyggt och praktiskt, vilket sedan övergår i trestavs ekparkett som återfinns i hela bostaden. Stilrent släta vita väggar finns även i samtliga rum.

Vardagsrum:

Vardagsrummet öppnar upp med ljus och rymd tack vare flertalet fönster och sitt gavelläge. Här finns plats för större soffgrupp och matbord. Härifrån nås den stora balkongen som bjuder på många soltimmar större delen av dagen tack vare sitt härliga söderläge!

Kök:

Vita köksluckor (Vedum) tillsammans med vitt kakel och bänkskiva i laminat. Gott om plats till både förvaringsutrymme samt arbetsytor. I köket finns dessutom plats för matbord om så önskas. Köket är utrustat med rostfri kyl och frys (fristående), rostfri diskmaskin, integrerad mikrovågsugn, induktionshäll, integrerad ugn, spotlights i köksskåp med tryckdimmer, underlimmad vask. Samtliga vitvaror från Siemens. Köksfläkt kopplad på utsug (Franke).

Sovrum 1:

Master bedroom är rymligt till storleken och inrymmer gott om plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Längst med ena väggen finns dessutom utmärkt förvaringsutrymme bakom skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet bjuder på fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Passar perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte hemmakontor. Förvaring finns även i garderob/städskåp på höger sida.

Badrum:

Från hallen nås slutligen det helkaklade badrummet med matt vitt kakel på väggarna tillsammans med mörkgråa klinkers på golv. Badrummet är utrustat med wc, dusch bakom glasväggar, handfat med kommod, elektrisk handdukstork, tvättmaskin och torktumlare (Siemens) samt bänkyta och skåpsförvaring (Vedum) ovan.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

1101/LM1101

Andel i årsavgift:

1.69261 %

Andel i förening:

1.69261 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Tor 3

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Energideklaration:

Utförd

Förening

Namn:

Brf Hyllie Parkhus

Organisationsnummer:

769632-5914

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Parkhus är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 63 lägenheter på fastigheten Malmö Tor 3 i Malmö, samtliga upplåts med bostadsrätt. Lägenheterna består av 33 st 2 rok, 28 st 3 rok, och 2 st 4 rok. Det finns 1 st föreningslokal i föreningen samt en gemensam takterrass. Det finns en gemensamhetsanläggning där sopkassuner, dagvattenhantering och parkering för rörelsehindrade ingår. Huset består av ett lamellhus i sex våningsplan utan källare. Uppvärmning är fjärrvärme. Föreningen köpte fastigheten 2016 (äger marken).

Grönskande innergård skapad av landskapsarkitekt Maja Rytorp. Växtkonceptet på gården är inspirerat av ett savannlandskap och böljande markyta i form av tre kullar i olika storlek och höjd stärker denna upplevelse. Sittplatser och mötesplatser finns också samt grillplats. Fastigheten har solceller på taket, vilket innebär både ett hållbarhetsfokus och det påverkar även föreningens ekonomi positivt då det kan sänka driftskostnaden.

Nyttjanderättsavtal upprättas med grannfastighet avseende gården.

Föreningen har en gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna, hyran är 400 kr/dygn.

Kostnad för hushållsel är beroende av levnadsvanor och förbrukning. Retroaktiv debitering utefter faktisk förbrukning.

Föreningen har en gemensam takterrass som får lov att nyttas av medlemmarna.

Parkering/garage:

I området råder boendeparkering, kontakta Malmö stad för tillstånd. Föreningen har 30 st garageplatser i intilliggande parkeringshus. För mer info och plats kontakta Malmö Stad på tfn 040-6056900 .

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till kabel- TV och fiberoptiskt bredband via Telia Triple Play (IP-telefoni, bredband och digital-TV). Obligatoriskt tillägg till avgiften om 222:-/månad.

Renoveringar:

Nybyggnation (2019)

Ekonomi:

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från föreningen. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant från föreningen före ett köp.
Besök gärna föreningens hemsida för mer information https://hyllie-parkhus.smartbrf.se/boparm/boparm

Allmänt om lägenheten

Lägenheten är pantsatt.

Ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/månad tillkommer på angiven månadsavgift, för Telia Triple Play.

Föreningen har även en gemensam takterrass som kan nyttjas av medlemmarna.

Föreningen tillämpar individuell mätning av el. Lägenhetsinnehavaren debiteras utifrån faktisk förbrukning.

Säljaren önskar upplysa om att följande ingår i köpet: inredning i garderober, trall på balkongen, plissé,- och lamellgardiner kan lämnas kvar om så önskas.

Säljaren upplyser om att hatthyllan inte ingår i köpet.

Lägenhetsinnehavaren disponerar över ett vindsförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Malmborgs och City Gross.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.