Malmö, Hyllie
Norra Tennisgränd 6
3 795 500 kr utgångspris
Avgift: 6 503 kr
Inkl Värme, VA & bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg 199 kr/mån för fiberbredband, IP-telefoni & kabel-TV via Telenor.
Boarea: 109 m2
Rum: 5
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
 

Genomgående femma med uteplats mot gårdssidan!

Nu ges en gyllene möjlighet att förvärva denna otroliga femrummare om 109 kvadratmeter med Hyllie station och Emporia som närmsta granne! Bostaden präglas av stilren ekparkett i samtliga rum som tillsammans med interiörens harmoniska kulörer och det generösa ljusinsläppet skapar en oslagbar enhetlighet och trivsam atmosfär. Semiöppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger utmärkta sällskapsytor för umgänge. Dessutom bjuder lägenheten på en mycket rymlig uteplats i härligt söderläge mot föreningens gröna gårdssida. Helt enkelt en genomtänkt bostad i hög standard på svårslaget och eftertraktat läge. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Söndag 1 Oktober
16:00 - 16:30
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar oss in i lägenheten där vi välkomnas in i luftig hallmiljö. Plats för avhängning och ytterligare förvaring får vi tack vare rymlig garderob på höger sida. Smakfull ekparkett pryder golvet i bostadens samtliga rum och kombineras med släta vita väggar.

Sovrum:

Direkt till vänster finner vi de fyra sovrummen på vänster sida. Det första rummet är master bedroom, det största sovrummet med dubbla fönster. Skjutdörrsgarderober längst med ena kortsidan ger möjlighet till ytterligare förvaringsutrymme. Vägg i vägg är perfekt som kontor, barnrum eller varför inte gästrum? Intill nås master bedroom, det största sovrummet med dubbla fönster. Vägg i vägg finner vi det sista sovrummet som också är i väl tilltagen storlek.

Kök:

Stilrent kök med släta gråa köksluckor tillsammans med vitt kakel och bänkskiva i svart laminat. Köket bjuder på gott om plats för förvaring i både under- och överskåp samt utmärkta arbetsytor. Här finns också mycket praktisk matplats belägen intill det fönsterpartiet. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrum:

Vidare öppnar lägenheten upp med rymligt vardagsrum av generösa kvadratmeter. Här ryms plats för större soffgrupp. Härifrån finner vi utgången till den stora uteplatsen, belägen i trivsamt söderläge med utsikt över föreningens fina innergård. Här finns gott om plats för att möblera med större lounge-grupp exempelvis.

Badrum 1:

Stort helkaklat badrum med beige kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, badkar samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Extra förvaring och arbetsyta får vi dessutom i skåpen ovan tvätt,- och tork.

Badrum 2:

Direkt på vänster sida i hallen finner vi det andra badrummet. Helkaklat med beige kakel och klinkers på golv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod och dusch bakom glasvägg.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.