Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Hyllie
Allétorget 2
2 995 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 425 kr
inkl. värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 174 kr/mån tillkommer och avser tv och bredband via Tele2.
Boarea: 81.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Rymlig trerummare med generös takhöjd och balkong i söderläge!

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina trerummare med balkong i soligt söderläge! Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt access till balkongen. Lägenheten bjuder på ett otroligt ljusinsläpp och rymd tack vare stora fönsterpartier och en praktfull takhöjd om hela 2,7 meter, dessutom två franska balkonger som nås från sovrummen. Här kombineras en ljus och luftig atmosfär med generösa sällskapsytor på bästa vis. Bo i populära Brf Cortado alldeles i närheten av Hyllie Station. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar hissen upp till andra våningen där hallen välkomnar med mörka klinkers på golv, både snyggt och praktiskt. Ljus och rymlig hall där släta vita väggar kombineras med vacker ekparkett på golv samt generös takhöjd om 2,7 meter. Utmärkta avhängningsmöjligheter finner vi direkt på höger sida. Fint ljusinsläpp till hallen tack vare fönsterparti ovanför dörren. Gott om plats till förvaring finns i flertalet garderober längre fram i hallen.

Vardagsrum:

Lägenheten öppnar upp med ett stort och luftigt vardagsrum. Fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från golv till tak. I vardagsrummet finns gott om plats för större soffgrupp och mot köket finns plats för matbord. Mellan kök och vardagsrum finns de båda utgångarna till den sköna balkongen som vetter i söderläge!

Kök:

Kök och vardagsrum i öppen planlösning där vita köksluckor (Vedum) kombineras med grått kakel bänkskiva i laminat. Välplanerad köksmiljö med gott om plats till både arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, inbyggnadsugn (varmluft) samt fläkt (Franke). Gott om plats för matbord mellan kök och vardagsrum.

Sovrum 1:

Släta vita väggar tillsammans med ekparkett på golv. Även här ges access till en fransk balkong och ytterligare plats till förvaring får vi i garderoberna direkt på vänster sida. Garderobsförvaring finns även i detta sovrummet.

Sovrum 2:

Vägg i vägg når vi det andra sovrummet. Släta vita väggar tillsammans med ekparkett på golv. Trevligt ljusinsläpp och balkongdörr till den franska balkongen. Perfekt att nyttja som sovrum, gästrum eller varför inte ett rymligt hemmakontor.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och gråa klinkers på golv. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasvägg, wc, handfat med kommod, eluppvärmd handdukstork, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare (Bosch) samt arbetsytor och förvaringsutrymme i skåp ovan. Golvvärme finns även i badrummet för ytterligare komfort.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

122/LM-1102

Andel i årsavgift:

1.49003 %

Andel i förening:

1.49 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Frigg 2

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Energideklaration:

Energiklass: C
Utförd
Datum: 2021-03-15

Förening

Namn:

Riksbyggens Brf Cortado

Organisationsnummer:

769616-2143

E-post adress:

styrelsen@brfcortado.se

Allmänt om föreningen:

Brf Cortados hus byggdes av Riksbyggen och uppfördes år 2018-19, med inflyttning under 2019. Bostadsrättsföreningen består av 78 välplanerade bostadsrätter varav 8 unika Townhouses, centralt beläget vid Hyllie Allétorg i Malmö. Bostadsrätterna är mellan 1-4 rok på 33,5-110 kvm, alla med egen balkong eller uteplats.

Lägenheterna är modernt utrustade och disponerade för att passa en aktiv livsstil. Öppna ytor med möjligheter att sköta vardagsbestyr och samtidigt umgås är självklarheter. Privata sovavdelningar med bra förvaringsmöjligheter likaså. Här finns naturligtvis snabbt bredband med uttag i alla rum och vitvaror som använder den senaste tekniken för att hålla nere vatten- och energiförbrukningen. Här finns också tvättutrustning i den egna bostaden för bekväm klädvård.

Byggnaden är miljöcertifierad Silver och energieffektiv, se bifogad certifiering under fliken dokument.

Som boende i Brf Cortado ska man enkelt kunna leva ett aktivt och hållbart liv. Riksbyggen har därför försett föreningen med både cykelpool och cykelverkstad där man kan sköta om cykeln. Det finns även cykelförråd, dels i källaren men också ett med ingång från både Hyllie Allé samt innergården. I Brf Cortado kan man dessutom klara vardagen utan egen bil. Föreningen äger två lådcyklar som medlemmar kan hyra via appen GoRide. Behöver du någon gång ta bilen finns bilpool redan etablerad i området. Som boende i föreningen ingår medlemskapet i bilpoolen i avgiften i 10 år.

Föreningen har gemensam el där den faktiska förbrukning av elen faktureras. Även vatten (varmt och kallt) faktureras efter verklig förbrukning. Både el och vatten faktureras månadsvis men med tre månaders förskjutning.

Varje trapphus har sin egen takterrass med plats för sittmöbler, planteringar och härlig utsikt. Här kan man umgås om inte den egna balkongen skulle räcka till för sällskapet.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på gatan men även boendeparkering i närliggande P-hus i området. Kontakta P-Malmö för mer information om kostnad och eventuell kötid.

Bredband/TV:

Bredband och kabel-TV via Tele2 vilket utgörs av ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften med 174 kr/mån (100/100).

Renoveringar:

Då huset är nybyggt finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Ekonomi:

Föreningen sänkte avgifterna med 10% i november 2020. Föreningen har 2022-08-30 amorterat 2 miljoner på sina lån och fått villkorsändring på lånen. Föreningen kommer därför att höja avgiften med 10% per 2022-11-01.

Överlåtelseavgift om 1208:- tas ut av köparen och pantsättningsavgift om 485:- per pant tas ut av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

485 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg om 174:-/månad tillkommer och avser TV/bredband via Tele2.

Individuell mätning och debitering av el samt vatten tillkommer till månadsavgiften och debiteras med tre månaders förskjutning.

Föreningen har gemensam takterrass vilken får lov att nyttjas av medlemmarna. Föreningen har dessutom en trevlig innergård där det finns grill, utegym och mindre lekplats.

Säljaren önskar upplysa om att garderoberna i båda sovrummen och gardinstänger ingår i köpet.

Golvvärme finns i badrummet.

Lägenheten är pantsatt.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.