Malmö, Hyllie
Allétorget 12
2 895 000 kr
Avgift: 3 690 kr
inkl. värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 174 kr/mån tillkommer och avser tv och bredband via Tele2.
Boarea: 71 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerad gaveltrea på andra våningen med stor balkong i västerläge!

Nu finns tillfälle att förvärva denna ytterst trivsamma och moderna gaveltrea med generös takhöjd om 2,7 meter och riktigt låg månadsavgift. Med sin unika planlösning och gott om ljusinsläpp kan vi här njuta av den extra rymliga balkongen belägen i väster. Här bor man på lugnt och insynsskyddat läge med modernt tidlösa materialval. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Anni Johansson
0708-23 09 82 anni.johansson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 14 Augusti
12:00 - 12:30
Bokad visning, anmälan via boka-knappen. Varmt välkomna!
Anmäl mig
Måndag 15 Augusti
16:30 - 17:00
Bokad visning, anmälan via boka-knappen. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar hissen från markplan där hallen välkomnar med ljus och rymd! Smakfullt gråa klinkers på golv i entrén, både snyggt och praktiskt. Avhängningsmöjligheter finner vi direkt till höger och dessutom garderob som rymmer ytterligare förvaring.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är välplanerat och bjuder på ett fint ljusinsläpp, tack vare stora fönsterpartier från golv till tak och med fönster i två väderstreck. Rummet kan enkelt möbleras med soffgrupp och matbord och härifrån finns dessutom utgång till den sköna balkongen i bästa västerläge.

Kök:

Välplanerat kök med stilrent vita köksluckor (Vedum) tillsammans med mörkt kakel och bänkskiva i laminat. Köket bjuder på utmärkta förvarings,- och arbetsytor. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd (Bosch), integrerad diskmaskin (Bosch), mikro (Bosch, inbyggd), spishäll (Bosch, induktion), ugn (Bosch), fläkt (Franke).

Sovrum 1:

Master bedroom inrymmer plats för större dubbelsäng, sängbord och gott om förvaringsutrymme bakom garderob. Sovrummet går i sobra färgval med smakfullt vita väggar i hela rummet som kombineras med trestavs ekparkett på golv, vilket är genomgående för hela lägenheten. Från sovrummet finns dessutom en extra utgång till den L-formade balkongen som tack vare sin storlek bjuder på utmärkta ytor för att enkelt möblera på bästa vis.

Sovrum 2:

Från köksdelen nås det andra sovrummet, idag används det som barnrum men kan även inredas till ett utmärkt hemmakontor eller gästrum som så önskas. Bra storlek på rummet med plats för säng, skrivbord och ytterligare förvaringsmöbel.

Badrum:

Från hallen når vi badrummet, ljust och stilrent med vitt kakel på väggarna som kombineras med mörkare klinkers på golv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, takdusch bakom glasvägg, handdukstork, spegel, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanför tvätt,- och tork finns dessutom ytterligare skåpsförvaring och arbetsytor. Spotlights i tak.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

422/LM1102

Andel i årsavgift:

1.36676 %

Andel i förening:

1.13668 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Frigg 2

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Förening

Namn:

Riksbyggens Brf Cortado

Organisationsnummer:

769616-2143

E-post adress:

styrelsen@brfcortado.se

Allmänt om föreningen:

Brf Cortados hus byggdes av Riksbyggen och uppfördes år 2018-19, med inflyttning under 2019. Bostadsrättsföreningen består av 78 välplanerade bostadsrätter varav 8 unika Townhouses, centralt beläget vid Hyllie Allétorg i Malmö. Bostadsrätterna är mellan 1-4 rok på 33,5-110 kvm, alla med egen balkong eller uteplats.

Lägenheterna är modernt utrustade och disponerade för att passa en aktiv livsstil. Öppna ytor med möjligheter att sköta vardagsbestyr och samtidigt umgås är självklarheter. Privata sovavdelningar med bra förvaringsmöjligheter likaså. Här finns naturligtvis snabbt bredband med uttag i alla rum och vitvaror som använder den senaste tekniken för att hålla nere vatten- och energiförbrukningen. Här finns också tvättutrustning i den egna bostaden för bekväm klädvård.

Som boende i Brf Cortado ska man enkelt kunna leva ett aktivt och hållbart liv. Riksbyggen har därför försett föreningen med både cykelpool och cykelverkstad där man kan sköta om cykeln. Det finns även cykelförråd, dels i källaren men också ett med ingång från både Hyllie Allé samt innergården. I Brf Cortado kan man dessutom klara vardagen utan egen bil. Föreningen äger två lådcyklar som medlemmar kan hyra via appen GoRide. Behöver du någon gång ta bilen finns bilpool redan etablerad i området. Som boende i föreningen ingår medlemskapet i bilpoolen i avgiften i 10 år.

Föreningen har gemensam el där den faktiska förbrukning av elen faktureras. Även vatten (varmt och kallt) faktureras efter verklig förbrukning. Både el och vatten faktureras månadsvis men med tre månaders förskjutning.

Varje trapphus har sin egen takterrass med plats för sittmöbler, planteringar och härlig utsikt. Här kan man umgås om inte den egna balkongen skulle räcka till för sällskapet.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på gatan men även boendeparkering i närliggande P-hus i området. Kontakta P-Malmö för mer information om kostnad och eventuell kötid.

Bredband/TV:

Bredband och kabel-TV via Tele2 vilket utgörs av ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften med 174 kr/mån (100/100).

Renoveringar:

Då huset är nybyggt finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Ekonomi:

Föreningen sänkte avgifterna med 10% i november 2020. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

Överlåtelseavgift om 1208:- tas ut av köparen och pantsättningsavgif tom 485:- per pant tas ut av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

485 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andel årsavgift 1,36676%. Ospecificerat andelstal 1,3668%. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

Ett obligatoriskt tillägg om 174:-/månad tillkommer på angiven avgift och avser kabel-tv och bredband via Tele2.

Lägenheten är pantsatt.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd i källarplan.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.