Malmö, Hyllie
Ymers Gata 27
3 295 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 632 kr
inkl värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 270 kr/månad tillkommer för tv, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play.
Boarea: 91 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerad fyra på attraktivt läge i JM:s Seniorboende, för dig som är 55+!

Unik möjlighet att förvärva denna fina fyrarummare i populära Brf Hyllie Söderläge, ett seniorboende för dig som fyllt 55 år. Här erbjuds en bostad med alla bekvämligheter och på attraktivt läge i soligt söderläge! Här kombineras påkostade tillval, tilltalande planlösning med optimalt utnyttjade kvadratmeter och en bostad helt fri från insyn. Bo bekvämt i Hyllie nära matbutiker, kommunikationsmöjligheter och med den nya stadsparken alldeles intill som bjuder på trevliga promenadstråk och grönskande omgivningar. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Anni Johansson
0708-23 09 82 anni.johansson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 14 Augusti
14:00 - 14:30
Bokad visning, anmälan via boka-knappen. Varmt välkomna!
Anmäl mig
Måndag 15 Augusti
18:00 - 18:30
Bokad visning, anmälan via boka-knappen. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar hissen från markplan och hallen välkomnar med trestavs ekparkett på golv tillsammans med släta vita väggar, vilket är genomgående för hela lägenheten. Direkt till höger i hallen finns gott om plats för avhängningsmöjligheter och vidare in på båda sidor finns bra med förvaringsutrymme bakom skjutdörrsgarderober.

Vardagsrum:

Vidare öppnar lägenheten upp med vardagsrummet som är av spatiösa kvadratmeter och rymmer gott om plats för större soffgrupp. Kök och vardagsrum i trivsamt öppen planlösning. Från vardagsrummet finns dessutom utgången till den sköna balkongen i härligt söderläge. Här kan vi njuta av många soltimmar under hela dagen. Praktiskt eldriven markis finns även installerad på balkongen.

Kök:

Kök och vardagsrum i öppen planlösning där praktisk köksö länkar samman de båda ytorna på bästa vis. Gott om plats med förvaring i köket och extra skåp finns dessutom i köksön. Här kombineras tidlöst ljusgråa köksluckor (Ballingslöv, Birka kulör) tillsammans med kromade beslag, vitt kakel och ljusgrå bänkskiva laminat (svart bänkskiva i sten på köksön). Köket är utrustat med rostfri kyl och frys (Cylinda), inbyggd mikro och ugn (Cylinda), spishäll (Cylinda, Induktionshäll), köksfläkt (Franke, vit med rostfri frontlist) och integrerad diskmaskin (Cylinda). Vackert burspråk rymmer gott om plats för matbordet och tack vare stora fönsterpartier får vi även ett fint ljusinsläpp till hela rummet.

Sovrum 1:

På lugnt läge mot gårdssidan vetter samtliga tre sovrum och det första rymmer gott om plats för både dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaringsmöbel. Längst med ena väggen finns ytterligare förvaringsutrymme bakom skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2:

Vägg i vägg finns det andra sovrummet som liksom resterande av bostaden bjuder på vacker ekparkett på golv tillsammans med släta via väggar. Perfekt som gästrum, läsrum eller kontor. Rymlig klädkammare rymmer dessutom ytterligare plats till förvaring.

Sovrum 3:

Direkt till vänster i entrén nås vidare det tredje sovrummet som även det kan nyttjas som gästrum eller kontor.

Badrum:

Stort badrum med vitt matt kakel på väggarna tillsammans med marmorklinkers på golv (Udde, Centro), samt grå dekorbård längst med väggen. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp (Svedbergs), dusch bakom glasvägg (halvfrostad), tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. Ytterligare skåpsförvaring finns ovanför tvätt,- och tork.

Gäst-wc:

Från hallen nås gästtoaletten med vita väggar och gråa klinkers på golv. Utrustad med wc, handfat med kommod samt spegel. På väggen vid handfatet sitter vitt kakel.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

2-1101/LM1101

Andel i årsavgift:

2.72 %

Andel i förening:

2.72 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Hyllie Söderläge

Organisationsnummer:

769636-2529

Allmänt om föreningen:

På bästa läge, med utblick över den stora park som kommer att sträcka sig söderut genom stadsdelen, finns Hyllies första seniorbostäder (55+). I Brf Hyllie Söderläge finns totalt 44 st. ljusa, vackra bostadsrätter med generösa balkonger – alla i bästa söderläge!

Huset sträcker sig upp till åtta våningar och bjuder på fantastisk utsikt. Här bor du mitt i en modern stadsdel med internationell puls och spännande upplevelser runt hörnet. Samtidigt som du har lugnet, naturen och den skånska slätten på bara ett ögonkast avstånd.

Föreningen har en övernattningsrum som kan hyras av medlemmarna för 300 kr per bokningstillfälle/dag. Föreningen har även en gemensam lokal fri att utnyttja till kl. 15:00, därefter är kostnaden 300kr per bokningstillfälle och dag.

Föreningen äger marken.

Bygglov för inglasning av balkonger finns. Kontakta styrelsen för mer information.

Föreningen tillämpar gemensam el.

Hastighet för bredband via Telia är 1000/1000.

Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hylliesoderlage.com/

Parkering/garage:

Garage med 19 st. platser (varav två hcp och två med laddstation) finns under huset. Kostnaden för vanlig garageplats är 1 150 kr/månad. Kösystem tillämpas.

Bredband/TV:

Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer på månadsavgiften för Telia Triple Play, vilket avser tv, bredband och ip-telefoni.

Ekonomi:

I dagsläget finns inget beslut om några planerade avgiftshöjningar.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

485 kr betalas av köparen

Övrigt:

Eftersom Brf Hyllie Söderläge är ett seniorboende krävs det att du som köpare av bostaden är över 55 år för att bli godkänd medlem. Läs föreningens stadgar för mer information.

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg om 270 kr/månad tillkommer på avgiften och avser tv, bredband och ip-telefoni via Telia Triple Play.

Säljarnas nuvarande kostnad för varmvatten är ca 120 kr/månad och elkostnaden är ca 500 kr/mån. Debitering sker kvartalsvis.

Säljarna upplyser om att markisen och vindskyddet på balkongen ingår i köpet.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd som är ca 4 kvm.

Lägenheten är inte pantsatt.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.