Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Hyllie
Hyllie vattenparksgata 33
2 595 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 738 kr
Inkl. värme, kallvatten och bostadsrättstillägg.
Boarea: 63 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 5 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Modern, påkostad tvårummare högt upp med stor gårdsvänd balkong om 14 kvm i västerläge!

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda ett bekymmersfritt och modernt boende i trivsamma Brf Hyllie Allé! På 5:e våningen välkomnar denna rymliga tvårummare med generösa kvadratmeter och stor balkong i västerläge! Här erbjuds du öppen planlösning med fina sällskapsytor och utmärkta förvaringsmöjligheter tack vare stor inredd klädkammare. För dig som gillar träning är det nära till ridhus, gym och racketsporter. Vill du hellre shoppa eller ta en joggingtur kanske Emporia, Tygelsjöstigen eller Pilevallen är något för dig. Bo på attraktivt läge i området med närhet till den nya Stadsparken, City Gross och Hyllie Station. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

2

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer register:

1402

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiklass: B
Primärenergital: 47 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2017-05-31

Förening

Namn:

Brf Hyllie Allé

Organisationsnummer:

769630-0933

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Allé blev en äkta förening under 2016. Föreningen består av 53 lägenheter samt en uthyrningslokal och hade inflyttning 2017 och JM är byggherre. Lägenheterna är fördelade i ett bostadshus om 4-6 våningar.

Gemensamma faciliteter är bland annat: övernattningslägenhet (300 kr/dygn), cykelrum, barnvagnsrum och avtal med bilpool. Alla lägenheter har säkerhetsdörr och individuell mätning för varmvatten sker för varje medlem, kostnaden för detta tillkommer till månadsavgiften och debiteras efter förbrukning. Ett obligatoriskt tillägg till årsavgiften tillkommer för tv och bredband.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Parkeringshus finns i området. Kontakta P-Malmö för mer information.

Bredband/TV:

Telia triple play (bredband, Digital-TV och IP-telefoni) är kopplat till varje lägenhet. Kostnad för Telia triple play är 220 kr/månad och tillkommer till avgiften.

Renoveringar:

Byggnad färdigställd under 2017. Det finns inga planerade renoveringsarbeten.

Tillåter föreningen delat ägande:

Nej, de som äger ska bo i bostadsrätten.

Ekonomi:

I dagens läge finns inga planerade om avgiftsändringar.

Överlåtelseavgift:

1691 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

725 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningen har en hemsida som kan besökas: http://brfhylliealle.se/

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg på 220 kr/månad till kommer på angiven månadsavgift och avser Telia Triple Play (tv, bredband och ip-telefoni).

Lägenhetsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.