Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Hyllie
Hyllie Boulevard 9D
5 250 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 336 kr
inkl. värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220kr/månad tillkommer för Telia Triple play (Tv, bredband och ip-telefoni).
Boarea: 109 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 7 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Unik fyrarummare högst upp i huset med magisk utsikt över Öresundsbron!

Exklusiv fyrarummare på unikt läge högst upp i huset med magisk utsikt över sundet och Öresundsbron! Från sjunde våningen, kan vi njuta av enastående panoramavy med hav, solnedgång och Öresundsbron i utsiktssiluetten. Generösa och representativa sällskapsytor kombineras med smakfulla materialval i hela bostaden. Stor inglasad balkong i västerläge, en våning utöver det vanliga som måste upplevas på plats. Garage finns i samma byggnad och nås med direktaccess via hissen till markplan. Stort förråd som tillhör lägenheten finns också i huset på innergården. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Anni Johansson
0708-23 09 82 anni.johansson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Med hiss från markplan tar vi oss högst upp i huset till sjunde våning där vi inviteras in i våningens hall. Stilrent släta vita väggar ekparkett på golv. Goda avhängningsmöjligheter finner vi direkt till vänster.

Kök:

Längre fram öppnar lägenheten upp med kök i halvöppen planlösning på höger sida. Smakfullt vita köksluckor (Marbodal) tillsammans med vitt matt kakel och bänkskiva i laminat. Kyl och frys (Siemens), diskmaskin (Siemens), inbyggd mikrovågsugn (Siemens), induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), fläkt (Franke). Här finns bra med förvaringsutrymme som så väl generösa arbetsytor. Intill fönstret finns plats för större matbord för upp till sex personer.

Vardagsrum:

Vidare in, via passage mellan kök och vardagsrum, öppnas våningen upp ytterligare och vi slås av magnifik utsikt över hela Öresund! Stora fönsterpartier skänker ljusinsläpp till hela vardagsrummet. Generös och rymlig balkong där vi infinner oss på första parkett för att kunna njuta av solnedgången tillsammans med kvällssolens strålar. Vidsträckta vyer där utsikten är en ständigt föränderlig tavla som anpassas efter årets alla årstider. Balkongen har glasats in med skjutbara glasdörrar, vilket gör att den kan nyttjas ännu fler månader om året!

Sovrum 1:

Master bedroom bjuder på enastående utsikt att vakna upp till varje morgon! Stilrent och smakfullt på alla sätt och vis med vita väggar och ekparkett på golv. Spegelbeklädd skjutdörrsgarderob tillsammans med plats för ytterligare förvaring i form av byrå eller annan förvaringsmöbel. Rymligt till storleken med plats för ytterligare möblering i form av skrivbord eller liknande.

Sovrum 2:

Bostadens andra sovrum nås från köket, rymligt till storleken och bjuder även här på släta vita väggar samt mörkgrön fondvägg som kombineras med ekparkett på golv. Här finns också en väl tilltagen walk in closet som rymmer alla kläder och skor.

Sovrum 3:

Det tredje sovrummet nås även detta från köket och här ryms gott om plats för större säng, skrivbord och mer därtill. Perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte hemmakontor?

Badrum:

Badrummet i helkaklat utförande bjuder på vitt kakel tillsammans med svarta klinkers på golv. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch, skåpinredning (Marbodal), tvättmaskin (LG, 2017) och torktumlare (Siemens).

Gäst-wc:

Svarta klinkers på golv och vita släta väggar. Vitt kakel bakom handfatet. Utrustat med wc, handfat och spegelskåp.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

1-1702/LM1702

Andel i årsavgift:

1.70457 %

Andel i förening:

1.6894 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Marknadsplatsen 4

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2015

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 50 kWh/m²/år
Energiklass: B
Utförd
Datum: 2017-05-31

Förening

Namn:

Brf Hyllie Boulevard

Organisationsnummer:

769625-0922

E-post adress:

styrelsen@hyllieboulevard.se

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Boulevard är en bostadsrättsförening med 85 urbana lägenheter på bästa adress i Hyllie. Här bor du i hjärtat av Hyllie, granne med både Arenan och Emporia och endast 12 minuter från kontinenten.

Hyllie är Malmös nyaste och mest spännande stadsdel med nöjen, shopping och alla nyanlagda parker. Hyllie är en okonventionell och nytänkande stadsdel som lever och rör sig dygnet runt. I Brf Hyllie Boulevard får du boendekomfort och kvalitet som hör framtiden till.
Den lummiga gården är ritad av samma landskapsarkitekt som har ritat Emporias takterrass. Bättre läge i Hyllie kan du inte ha.

Föreningen består av en byggnad med 85 lägenheter och två lokaler på markplan.
Byggnaden uppfördes 2014-2015 och adresserna är Hyllie Boulevard 7 A-C och 9 A-D.

I byggnaden finns cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.

Föreningen debiterar förbrukning av varmvatten. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

59 st garageplatser i entréplan för ca 800 kr/mån, kösystem tillämpas. Enligt information från föreningen finns i dagsläget endast några få i kö. Kameraövervakning finns i garaget.

Föreningen har 4 st. gästparkeringsplatser i garaget, 10kr/timme.

Föreningen har 5 st. MC-platser i garaget till en kostnad om ca. 250 kr/månad.

Bredband/TV:

Telia Triple play kostar 220 kr/månad och tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften. Hastighet för bredband är 100/100.

Renoveringar:

UTFÖRDA
2022 - Installerad 6 ladd-stationer för elbilar i garaget.
2021 - Kameraövervakning i garaget.
2021 - OVK utförd.
2021 - Belysningsbytet till LED i alla husen genomfört.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelsen innan ett köp.

Allmänt om lägenheten

Enligt säljarna ingår följande i köpet: Sko,- och hatthylla, trallgolv på balkongen, persienner, samt garderober i walk in closeten.

Säljarna upplyser om att parkettgolvet under kylen har rest sig på grund av en tidigare skada under plastskyddet, åtgärdat av tidigare ägare sedan tidigare för ca 5 år sedan.

Ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play (220 kr/månad) tillkommer på den angivna månadsavgiften.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.