Malmö, Hyllie
Mellersta Tennisgränd 9
2 595 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 171 kr
inkl. värme, kall,- och varmvatten samt bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 199:-/månad tillkommer till angiven månadsavgift och avser tv och bredband.
Boarea: 74 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Smakfull gaveltrea med påkostade tillval och stor uteplats i söderläge!

Varmt välkomna till denna superfina gaveltrea där ingenting har lämnats åt slumpen. Lägenheten bjuder både på ljus och rymd tack vare sitt gavelläge tillsammans med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, bra med förvaringsutrymme och otroligt mysig uteplats i söderläge. Här kombineras vacker ekparkett på golv tillsammans med ljusa väggar och smakfull köksinteriör som går i grått. Här erbjuds smidiga kommunikationsmöjligheter med några minuters promenad till Hyllie Station, Emporia, matbutiker och grönområden. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Söndag 28 Augusti
11:30 - 12:00
Bokad visning, anmälan via boka-knappen. Varmt välkomna!
Anmäl mig
Tisdag 30 Augusti
16:30 - 17:00
Bokad visning, anmälan via boka-knappen. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen välkomnar med gråa klinkers på golv som vidare övergår i vacker ekparkett tillsammans med släta vita väggar och fondvägg med smakfull träpanel. Direkt till vänster finns plats för hallmöbel och utmärkt förvaringsutrymme bakom spröjsad glasdörr till den stora klädkammaren som rymmer plats för både garderober och mer därtill.

Vardagsrum:

Vidare in nås sedan vardagsrummet, här kombineras tidlösa materialval med praktiskt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet ryms plats för större soffgrupp och matbord mot köksdelen. Fint ljusinsläpp till hela rummet tack vare bostadens gavelläge med fönster i två väderstreck. Vita väggar harmonierar på enhetligt vis med snygg träpanel, vilket återfinns på flera ställen i bostaden. Från vardagsrummet får vi vidare access till den ovanligt stora uteplatsen, stenbelagd och i attraktivt söderläge, där många soltimmar om dagen kan avnjutas!

Kök:

Smakfull köksinteriör med sobert gråa köksluckor med mässingsbeslag som kombineras med marmorkakel och svart bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, ugn, mikro, spishäll, diskmaskin och köksfläkt (Franke). Samtlig utrustning från Siemens. Vid köksdelen finns även plats för större matbord.

Sovrum 1:

Master bedroom är rymligt till storleken och rymmer gott om plats för dubbelsäng, sängbord och mer därtill. Extra bra förvaringsutrymme med garderobsförvaring längst med ena väggen bakom spegelbeklädda skjutdörrar. Beiga väggar tillsammans med ekparkett på golv och träpanel längst med väggen som ramar in sängen.

Sovrum 2:

Vägg i vägg finner vi det andra sovrummet som passar perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte hemmakontor. Vita väggar tillsammans med ekparkett på golv.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna (halvstensförband) tillsammans med ljusgråa klinkers på golv. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasvägg, handfat med kommod, spegel, wc, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför tvätt,- och tork finns även gott om plats för arbetsyta och skåpsförvaring.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

3059/LM1001

Andel i årsavgift:

1.10516 %

Andel i förening:

1.10516 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Racketen 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2018

Energideklaration:

Energiklass: C
Primärenergital: 84 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-04-30

Förening

Namn:

HSB Brf Sportsbyn

Organisationsnummer:

769631-9057

Allmänt om föreningen:

HSB BRF Sportsbyn i Hyllie.

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Sportsbyn i Hyllie är en äkta förening. Föreningen förfogar över 3 hus byggda 2016-2018 med sammanlagt 89 lägenheter. I Föreningen finns även 1st hyreslokal.
Fastigheten (marken) innehas med äganderätt. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

Gemensamma utrymmen:
1 st Miljörum
1 st Styrelserum
1 st Övernattningslägenhet

Elen debiteras utifrån individuell förbrukning.

Äger föreningen marken:

JA

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Totalt 50 st parkeringsplatser. 40 st i garage och 10 st på markplan samt 4 st laddplatser för elbil. HSB administrerar parkeringsplatserna. Kostnad för garage: ca 850-900 kr/månad
Kostnad för parkeringsplats utomhus: ca 350-400 kr/månad.

Bilpool:
Fritt medlemskap i 10 år, hos M. Man betalar
endast för den tid man bokar bilen (via appen eller M:s hemsida).

Bredband/TV:

Bostadsrättsföreningen tecknar gruppanslutningsavtal avseende bredband, tv och ip-telefoni.
Kostnaden är 199 kr per månad och lägenhet. Avgiften ingår inte i månadsavgiften. Leverantör är Telenor.

Renoveringar:

Nybyggnation, finns inga planerade eller utförda renoveringar i dagsläget.

Ekonomi:

Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Hänvisar till den ekonomiska planen för mer info.

Övrigt:

Överlåtelseavgift tas ut av bostadsrättshavaren med högst 2,5% av prisbasbeloppet.
Pantsättningsavgift tas ut av bostadsrättshavaren med högst 1% av prisbasbeloppet.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-07-11). Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen om det är något som är av särskild vikt för den enskilda.

Allmänt om lägenheten

En obligatorisk kostnad om 199:-/månad tillkommer till angiven månadsavgift och avser tv och bredband.

Säljarna önskar upplysa om att tv-bänken ingår i köpet.

Säljarna upplyser om att följande inte ingår i köpet: IKEA-"hyllor", små lådor inne i garderoben i sovrummet, garderober i walk in closeten.

Säljaren upplyser om att kökskranen läcker lite ibland vid handtaget på blandaren.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Föreningen tillämpar gemensam el som debiteras individuell förbrukning.

Lägenheten är pantsatt.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.