Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Hyllie
Trådgränd 13A
4 595 000 kr som utgångspris
Avgift: 7 338 kr
inkl. värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om ca 200 kr/månad tillkommer för TV och bredband via Tele2.
Boarea: 110 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 5
Våning: 1.2 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Unik möjlighet till nyproducerat townhouse i Hyllie!

Nu finns möjlighet att förvärva en av de få och populära townhousen i Hyllie! Njut av radhuskänsla i urban miljö på centralt läge i Hyllie nära tågstationen med utmärkta kommunikationsmöjligheter, Emporia och grönområden. Bostaden är fördelad i två plan där sociala ytor med kök och vardagsrum fördelas på bottenvåningen och sovrumsavdelningen med fyra välplanerade sovrum ryms på ovanvåningen. Lägg därtill två stora uteplatser samt en balkong. Lägenheten håller fn på att färdigställas av Riksbyggen och säljs på ritning, därav är ingen visning av bostaden möjlig. Inflyttning är möjligt redan i oktober. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

På entrésidan välkomnas vi till en av bostadens två uteplatser. Plats för avhängningsmöjligheter på vänster i hallen längre in finns även bostadens förråd som är av väl tilltagna kvadratmeter.

Kök:

Vita köksluckor (Marbodal) tillsammans med rostfria beslag, bänkskiva och svart kakel. Köket är utrustat med kyl och frys (Electrolux, rostfritt), inbyggnadsugn, inbyggd mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Plats för större matbord i köksdelen.

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum av generösa kvadratmeter med gott om plats för möblering av soffgrupp och tv. Härifrån finns även en av bostadens två uteplatser. Vita väggar i hela bostaden tillsammans med vacker parkett på golv.

Badrum bottenvåning:

Helkaklat badrum på bottenplan med ljust kakel på väggarna tillsammans med ljusbeiga klinkers på golv. Utrustat med dusch bakom glasvägg, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare (Electrolux). Ytterligare skåpsförvaring och arbetsytor ovanför.

Sovrum x4:

Samtliga fyra sovrum finns på ovanvåningen och bjuder på släta vita väggar tillsammans med ljust parkettgolv, vilket återfinns i hela lägenheten. Gardeobsförvsring finns även i samtliga av sovrummen. Access till balkongen får vi från master bedroom.

Badrum ovanvåning:

Helkaklat badrum på ovanvåningen med ljust kakel på väggarna tillsammans med ljusa klinkers på golv. Utrustat med dusch bakom glasvägg, handfat med kommod och spegel.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

311/LM1001

Andel i förening:

0.025874 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Löpöglan 1

Byggnadstyp:

Townhouse

Byggnadsår:

2022

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Riksbyggen Brf Nära

Organisationsnummer:

769638-0380

Allmänt om föreningen:

Riksbyggens Brf Nära består av 47 välplanerade bostadsrätter i form av lägenheter, townhouse och vindsvåningar. Bostadsrätterna är i alla storlekar mellan 1-7 rok på 35-163 kvm. Föreningen har en hyreslokal avsedd för kontor eller butik. Alla lägenheter har minst en balkong, takterrass eller uteplats. I några av dem finns även en avskiljbar lägenhetsdel med pentry, badrum och egen ingång. Föreningen äger marken.

Föreningen kommer ha en egen hängande vinterträdgård. Mellan två av huskropparna kommer det finnas ett orangeri som länkar samman husen och fungerar som en passage för de övre bostäderna i grändhuset. Det kommer även vara en trevlig samlingsplats för boende i föreningen. Gemensam innergård med utemöbler, grill, träd och planteringar kommer finnas.

Som boende i Brf Nära ska man enkelt kunna leva ett aktivt och hållbart liv. I gårdsplan ligger ett cykelgarage och en cykelstation med plats för att både förvara och serva cykeln. För att minimera behovet av att använda bil får du tillgång till elassiserade lånecyklar i föreningen, både lastcyklar och vanliga cyklar. I cykelgaraget finns det laddningsmöjligheter och bra, trygg förvaring. Som boende i föreningen ingår medlemskapsavgiften för bilpool i 10 år.

Föreningen har gemensam el där den faktiska förbrukning av elen faktureras. Även vatten (varmt och kallt) faktureras efter verklig förbrukning. Både el och vatten faktureras månadsvis men med tre månaders förskjutning.

Äger föreningen marken:

Ja

Parkering/garage:

Parkeringsmöjligheter för egen bil finns i närliggande P-hus i området. Kontakta P-Malmö för mer information om kostnad och eventuell kötid.

Bredband/TV:

Bredband, TV och IP-telefoni via Tele2 tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om ca. 200 kr/mån på månadsavgiften.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Pantsättningsavgift:

485 kr betalas av köparen

Allmänt om lägenheten

Lägenheten säljs på ritning och ingen visning är därför möjlig. Lägenheten är klar för inflyttning i början av november 2022.

Ett obligatoriskt tillägg om ca 200 kr/månad tillkommer på angiven avgift och avser kabel-tv och bredband via Tele2.

Driftskostnaden på lägenheten är enligt Riksbyggens ekonomiska plan 800 kr/mån och inkluderar varm,- och kallvatten, elförbrukning, TV och bredband.

Marken på de båda uteplatserna är upplåten med bostadsrätt och bostadsrättsinnehavaren ska hålla marken i gott skick, vilket innebär att bostadsrättsinnehavaren svarar för allt underhåll av marken.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.