Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Hyllie
Atles Gata 7C
1 995 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 157 kr
inkl. värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 147 kr/mån tillkommer för kabel-tv, bredband och ip-telefoni via Tele2.
Boarea: 52.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 6
Hiss: Ja Hiss från markplan
Uteplats: Ja
 

Modern tvåa med magisk takhöjd, loft och mysig uteplats!

Nu har vi möjligheten att presentera denna unika bostad med fantastiskt ljusinsläpp, enastående takhöjd och unik planlösning som nyttjar varje kvadratmeter på bästa möjliga vis! Bostaden bjuder både på rymlig uteplats och även smidig loft där du får möjligheten att vara kreativ. Bostaden präglas av stilrent parkettgolv i samtliga rum som tillsammans med den smakfulla interiören skapar en oslagbar enhetlighet och trivsam atmosfär. Njut av det stilrena köket med originella materialval och vitvaror från Siemens. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till utmärkta sällskapsytor för umgänge med nära och kära. Lägg därtill ett rofyllt sovrum med utrymme för optimala förvaringsmöjligheter och ett lyxigt, helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här bor ni trivsamt i stabil förening med låg avgift och närhet till alla bekvämligheter såsom mataffärer, gym och Hyllie badet. Emporia köpcentrum och Hyllie station väntar en kort promenad bort varifrån ni enkelt når stadens nöjesliv och Köpenhamn!
Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Beläget bekvämt på första plan tar vi oss in till bostadens rymliga hall som välkomnar med ljus från rummets tilltagna fönsterpartier och inger en spatiös känsla alltigenom. Här finner vi goda förvarings-och avhängningsmöjligheter. Hallens vita väggar kombineras perfekt med det stilrena parkettgolvet som tillsammans med den ljusa interiören skapar en oslagbar enhetlighet. Ovanför ingången finner vi ytterligare ett fönster som hjälper till att förse bostaden med optimalt ljusinsläpp!

Vardagsrum:

Lägenheten öppnar vidare upp med ljus och rymd tack vare det generösa ljusinsläppet från rummets tilltagna fönsterpartier och magiska takhöjd. Väggarna är målade i vitt och golvet är i trestavs ekparkett. Rummet är rymligt till storleken och här finns gott om plats för större soffgrupp. Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning och skapar tillsammans generösa sällskapsytor. Härifrån når vi även bostadens loft som både kan vara ett sovrum eller ett större förvaringsutrymme för den som vill!

Kök:

I anslutning till vardagsrummet finner vi bostadens smakfullt valda kök med generösa arbetsytor. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt avfrostningsfri kyl och frys från Siemens. Spiskåpa från Franke. Vidare finner vi även vita köksluckor med smidig klick-öppning från Vedum, bänkskiva i mörkare kulör och bänkbelysning i form av LED-list. Kaklet ovanför bänkskivan är kustgranit klinker från Centro och diskhon är från Vedum.

Sovrum:

Bostadens rymliga sovrum ger utrymme för säng, sängbord och praktisk förvaring i form av garderob eller byrå. Vitmålade väggar och golv i trestavs ekparkett. Den ljusa interiören tillsammans ljusinsläppet från rummets fönster ger en luftig och rofylld atmosfär. Härifrån når man även bostadens mysiga uteplats med den lummiga innergården som utsikt. Här får ni gott om plats för utemöblemang för att avnjuta eftermiddags - och kvällssolen.

Badrum:

Från höger sida nås det stilrena helkaklade badrummet Vidare finner vi även spegel med spegelskåp från Svedbergs, kommod med porslintvättställ och underskåp, tvättställblandare från Tapwell, dusch bakom glasdörrar, WC från IDO och handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk bänkskiva ovanför samt tillhörande väggskåp med klick-öppning från Vedum för extra förvaring. Väggarna är i vit kakel från Centro fogat med diskret kakelfog i ljusgrått. Golvet är i stilig klinker från Centro och inger en lyxig känsla alltigenom. Spotlights i tak.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

0112

Andel i årsavgift:

1.0439 %

Andel i förening:

1.0439 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Navet i Hyllie

Organisationsnummer:

769636-1208

Allmänt om föreningen:

Brf Navet är centralt beläget i Hyllie och består av 86 st. lägenheter och 1 st. lokal, fördelat på tre hus med sju våningar och källare. Allt ifrån smart planerade ettor till tvåor och treor med loft på markplan, samt unika townhouse i etage på Sivs Gränd. Här har du möjlighet att träffa dina grannar i husets fina entrélobby utmed Hyllie Allé. I anslutning till den finns en cykelverkstad som blir en naturlig samlingspunkt för dig och dina grannar. Självklart finns det en prunkande grön gård med sittplatser och möjlighet att grilla. Du har dessutom tillgång till en takterrass med utsikt över Hyllies takåsar. I anslutning till den finns en fin gemensamhetslokal med kök.

Brf Navet i Hyllie bygger vi centralt med allt du behöver precis utanför dörren och hela världen inom nära räckhåll. Här finns bland mycket annat Emporia, ett alldeles nytt badhus och Malmö Arena. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområde, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Barnomsorg och skolor är en viktig del i Hyllies utbyggnad. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. I området planeras även för fler förskolor och lekplatser.

Riksbyggen sköter förvaltningen i föreningen.

Gemensamma utrymmen:
1st miljörum, 1st gemensamhetslokal, 2 st takterrasser, 5 st cykelrum, 1 st barnvagnsrum, 3 st rullstolsfrd/laddningsförråd

Adresserna tillhörande fastigheten är Atles gata 3A-B, 5, 7A-D, Hyllie Allé 24A-C, Sivs Gränd 1A-C, 3A-b, 5A-E

Föreningen tillämpar gemensam el.

Äger föreningen marken:

Ja.

Parkering/garage:

Parkeringsplats i närliggande P-hus tillhandahålls av P-Malmö, kösystem tillämpas. Kontakta P-Malmö för mer information. Föreningens medlemmar ansluts till en bil- och cykelpool via M vid inflyttning. Anslutningen till M varar f r o m första inflyttning och löper i 5 år och. Kostnaden för anslutning av samtliga hushåll står Riksbyggen för under den första 5-årsperioden. Föreningen har reserverat ett antal p-platser i intilliggande P-huset Hyllie Allé där föreningens medlemmar kan hyra p-plats till rabatterat pris. Kösystem tillämpas även för dessa platser.

Bredband/TV:

Kabel-tv, bredband och ip-telefoni via Tele 2.

Renoveringar:

Nyproduktion

Ekonomi:

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

En överlåtelseavgift tas ut om 1208 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1190 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

476 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från ekonomisk plan och https://www.riksbyggen.se/navet/ Spekulanter uppmanas att noga läsa igenom informationen och hänvisar för ytterligare frågor till föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten är pantsatt.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.