Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Hyllie
Hyllie Boulevard 6B
3 495 000 kr som utgångspris
Budgivning 3 495 000 kr
Avgift: 4 032 kr
inkl värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer på avgiften och avser Telia Triple Play (tv, bredband och ip-telefoni).
Boarea: 81 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerad fyrarummare på attraktivt gavelläge!

I populära Brf Hyllie Bro finns nu möjlighet till en av de populära fyrorna högt upp i huset på fjärde våningen med yteffektiv planlösning och fint ljusinsläpp med fönster från tre håll. Lägenheten bjuder på tre rymliga sovrum, en stor klädkammare samt helkaklat badrum och gäst-wc. Bo på attraktivt läge i området med kort promenadavstånd till Hyllie Station. Lägenheten håller fn på att färdigställas av JM AB och säljs på ritning, därav är ingen visning av lägenheten möjlig. Den är klar för inflyttning i slutet av september 2022. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Anni Johansson
0708-23 09 82 anni.johansson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Via säkerhetsdörr välkomnas vi in i denna otroligt yteffektiva fyrarummare där hallen inviterar med släta vita väggar och mattlackad ekparkett (trestavs) på golv, detta är genomgående i hela lägenheten. Längst med höger sida finns ytterligare plats till förvaring och avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum:

Vardagsrum och kök i halvöppen symbios och här kan enkelt möbleras med matbord och soffgrupp med tv-hörna. Vita väggar tillsammans med mattlackad ekparkett på golv. Fint ljusinsläpp i vardagsrummet tack vare gavelläge. Härifrån når vi dessutom den härliga balkongen!

Kök:

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fullt utrustat Vedum-kök där vita köksluckor kombineras med grå bänkskiva i laminat och bakkantslist i laminat (150 mm) ovan. Köket är utrustat med kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, induktionshäll, kombiugn med mikro. Samtlig maskinpark från Electrolux. Från köksdelen nås även balkongen som ligger i västerläge.

Sovrum 1:

Master bedroom är av väl tilltagna kvadratmeter och rymmer plats för både dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaringsmöbel. Här finns även en större klädkammare som rymmer alla årstiders kläd,- och skoförvaring.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet är vägg i vägg och passar perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte hemmakontor. Släta vita väggar tillsammans med ekparkett på golv.

Sovrum 3:

Det tredje sovrummet ligger intill vardagsrummet och bjuder på sobert släta vita väggar, mattlackad ekparkett och förvaring i garderob.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna tillsammans med gråa klinkers på golv. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasvägg, handfat med kommod, spegel med belysning, infällda spotlights i tak vägghängd torkställning.

Gäst-wc:

Gästtoalett med gråa klinkers på golv tillsammans med vita väggar. Utrustat med handfat, spegel och wc.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

2022-11-28

Lägenhetsnummer förening:

1-1302/LM1302

Andel i årsavgift:

2.47 %

Andel i förening:

2.47 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Hyllie Bro

Organisationsnummer:

769639-7772

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Bro äger fastigheten Malmö Badskon 1 och omfattar 56 lägenheter med bostadsrätt och 1 st. lokal för uthyrning. Föreningens adresser är Hyllie Boulevard 6A-C, Cyklopgatan 2 och Plaskgränd 6. Byggår är 2022 med preliminär inflyttning kvartal 3 och 4. Föreningen omfattar ett 5-7 våningshus med källarplan. Uppvärmning via fjärrvärme och mekanisk till,- och frånluftsventilation med värmeåtervinning.

JM AB är byggherre för projektet som innefattar bostadskonceptet Smarta kvadrat, vilket bygger på den höga JM-kvaliteten men dessutom med ännu mer välplanerade rum och optimalt planerade kvadratmeter.

Total boarea: 2 914 kvm.

Föreningen tillämpar separat debitering för varmvatten, vilket är baserat på individuell förbrukning.

TV och Bredband via Telia Triple Play, ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer på månadsavgiften.

Lägenhetsförråd finns i källarplan och källsortering finns i miljörum på gården.

Föreningen kommer höja månadsavgiften men i dagsläget har de inte beslutat om hur många procent höjningen kommer bli.

Plats för cyklar finns i källarplan och på gården.

Äger föreningen marken:

Ja

Parkering/garage:

Föreningens medlemmar har förtur att hyra 21 st. platser i närliggande parkeringshuset som kommer byggas under 2023 beläget på fastigheten Malmö Cyklopet 2. Kontakta Parkering Malmö för mer information.

Bredband/TV:

Obligatoriskt tillägg om 220 kr tillkommer till avgiften för TV/internet och IP-telefoni.

Ekonomi:

Se ekonomisk plan för prognos.

Överlåtelseavgift om 1208:- betalas av köparen och pantsättningsavgift om 483:-/pant betalas av pantsättaren.

Föreningen kommer höja månadsavgiften men i dagsläget har de inte beslutat om hur många procent höjningen kommer bli.

Överlåtelseavgift:

1209 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad från ekonomisk plan och säljbroschyr "Bostadsfakta Hyllie Bro". Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna mer representant från styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten är fn under byggnation och är klar den 22 september 2022. Inflyttning är därför möjlig i slutet av september.

Ett obligatoriskt tillägg om 220kr/månad tillkommer på avgiften och avser bredband, tv, och ip-telefoni.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Föreningens lägenhetsnummer är: 1-1302.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.