Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Hyllie
Hyllie Allé 30c
4 195 000 kr
Avgift: 5 212 kr
Inkl. Värme, kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 165kr/mån tillkommer för TV och bredband.
Boarea: 85 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 8 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Trerummare med magisk takterass och balkong på 8:e våningen!

Mitt i Hyllie finns nu ett helt unikt tillfälle att förvärva en av de eftertraktade trerumslägenheterna med egen takterrass! Bostaden bjuder tilltalande planlösning där 85 kvm fördelas i etage med två rymliga sovrum, en helt underbar takterrass och dessutom en fantastisk balkong som gör bostaden till något alldeles extra! Njut av underbar utsikt över Hyllies takåsar och bo på centralt läge i området med en minuts promenad till Hyllie Station. Hör av dig till mäklaren för privatvisning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Sharon Ma
Rabii
0701-42 32 09 sharon.ma@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar hissen högst upp i huset till 8:e våningen där vi välkomnas in i hallen som bjuder på beige klinkergolv tillsammans med ljusa väggar. Släta vita väggar tillsammans med ekparkett på golv, vilket återfinns enhetligt i hela bostaden. Ytterligare plats till förvaring finns i form av garderober längre in.

Kök:

Längre in i bostaden på vänster hand finner vi köket som bjuder på vita profilerade köksluckor (Vedum) tillsammans med vitt kakel och mörk bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med kyl och frys, inbyggd mikro, induktionshäll och ugn. Samtlig utrustning i köket är från Siemens, köksfläkt (Franke). För ytterligare arbetsplats och förvaring finns även köksö.

Vardagsrum:

Vidare bjuder vardagsrummet in med ett slående ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Här har vi även utgång till bostadens rymliga och härliga balkong. Här kan enkelt möbleras med såväl soffgrupp som ett större middagsbord på andra änden av rummet utan att den luftiga känslan går förlorad. Från middagsbordet tar vi två trappsteg upp och möts av bostadens helt egen takterrass, den otroligt rymliga takterrassen är perfekt som extra sällskapsyta, och här finns gott om plats för att möblera efter behov.

Sovrum:

Det första sovrummet kan nyttjas perfekt som barnrum, hemmakontor eller gästrum. Vita släta väggar tillsammans med ekparkett på golv. Platsbyggd garderobslösning längs med ena sidan av rummet. Även här får vi otroligt ljusinsläpp tack vore de stora fönsterpartierna.

Sovrum:

Vägg i vägg hittar vi det andra sovrummet. Ett behagligt sovrum som med lätthet inrymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang. Rikligt med ljusinsläpp ifrån stora fönster med överliggande ljus. Även här finns platsbyggd garderobslösning.

Badrum:

Helkaklad badrumsmiljö som bjuder på genomgående sobert beiga toner, både på kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, takdusch bakom glasväggar, handfat med kommod, spegel, elektrisk handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Ytterligare skåpsförvaring ovanför tvätt,- och tork samt bänkskiva. Spotlights i tak och golvvärme för ytterligare komfort.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

3-1702/LM1702

Andel i årsavgift:

1.2976 %

Andel i förening:

1.598 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 45 kWh/m²/år
Energiklass: B
Utförd
Datum: 2020-12-03

Förening

Namn:

Brf Hyllie Corner

Organisationsnummer:

769633-5822

E-post adress:

styrelsen@brfhylliecorner.se

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Corner är en äkta förening och äger fastigheten Malmö Nanna 1 samt omfattar 76 bostadsrätter. Första inflyttning var under Q1 2020. Totalentreprenad via Midroc. Föreningen har tre lokaler i bottenplan.

Kostnad för hushållsel, varmvatten och TV/bredband tillkommer till avgiften. Förbrukning av hushållsel och varmvatten betalar varje lägenhetsinnehavare utifrån egen förbrukning. För detta finns mätare i varje lägenhet.

Varje lägenhet disponerar ett förråd i källaren under trappa B/C.

Cykelparkering finns på gård och i källare.
Miljöhus finns.

Föreningen äger marken.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Parkeringsmöjligheter finns i intilliggande garage, kontakta P-Malmö för information om aktuellt pris och kö.
Medlemskap i bilpool ingår i boendet under fem år, där bostadsrättsföreningen står för medlemskostnaden och bostadsrättsinnehavaren står kostnaden för utnyttjande av bil genom eget avtal med bilpoolsföretaget ”M”.

Bredband/TV:

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal med Telenor avseende bredband, TV och IP-telefoni. Det innebär att alla lägenheter förses med följande:
- Bredband 250/100 Mbit
- TV grundpaket (SVT1, SVT2, TV4, TV6, SVT 24, Kunskapskanalen och Barnkanalen)
- IP-telefoni.

För detta debiterar föreningen ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 165 kr/lägenhet och månad. Uppgradering är möjlig.
I lägenheten finns vid tillträdet en router och en TV-box installerad.

Renoveringar:

Nyproduktion.
Under 2021 har fönsterputsning utförts.
Under 2022 planeras för underhållsåtgärder efter tvåårsbesiktning.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja.

Ekonomi:

I avgiften ingår värme, kallvatten samt sophantering.

Avgiften höjdes den 1/1 2022 med 0,5%. Avgiftshöjningar kommer bli aktuella. Styrelsen förväntar sig inga chockhöjningar, målet kommer i första hand vara justeringar för att vara i fas med den ekonomiska planen som säger en årlig höjning om 2%, vilket man inte har efterföljt. Första året höjdes inte avgiften alls.

Överlåtelseavgift om ca 1208:- betalas av köparen och pantsättningsavgift om 483:- per pant betalas av pantsättaren, enligt gällande stadgar.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad från berörd förening, uppdaterat 2022-06-13. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten är pantsatt.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.