Malmö, Hyllie
Hyllie Boulevard 9D
2 695 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 582 kr
inklusive värme och kallvatten. Föreningen har individuell mätning och debitering. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad för Telia Triple Play (TV, bredband och IP-telefoni) tillkommer.
Boarea: 64 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 5 av 7 Balkong i västerläge mot havet
Hiss: Ja Från markplan
Balkong: Ja
 

Magnifik 2:a med soldränkt gårdsvänd balkong högt upp i huset och med utsikt mot Öresundsbron!

Enastående tvårummare i Hyllies bästa bostadsrättsförening med soldränkt balkong högt upp i huset på våning fem. Njut av en av Malmös bästa lägen med hav, vacker solnedgång och pampiga Öresundsbron i utsiktssiluetten! Moderna våningen bjuder på stort vardagsrum och kök i öppen social planlösning, stilrena toppmoderna materialval alltigenom, generöst sovrum med rymliga platsbyggda garderober och stor gårdsvänd balkong med fantastisk vy mot havet och bron i perfekt västerläge. Det innebär magisk eftermiddags- och kvällssol året om!

Garage finns och nås med direktaccess i byggnaden via hiss från markplan. Ladd-stationer för 6 elbilar är installerade. Externt stort förråd tillhörande lägenheten är tillgängligt på innergården. Välkommen till Hyllie Urban Living!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh.salehi@vaningen.se

Visningar.

Söndag 21 Augusti
14:00 - 14:30
Bokad visning! Anmäl via hemsidan, välkomna.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

HALL:

Med hiss från markplan tar vi oss högt upp i huset till våning fem. Bostaden bjuder in med stilrent släta vita väggar, vacker ekparkett som är ett genomgående tema i lägenheten vilar på golvet.

KÖK:

Smakfullt och påkostat kök av exklusiva märket Marbodal från 2015. Vita kökslucko i fint samspel med vitt matt kakel och bänkskiva i laminat. Kyl och frys (Siemens), diskmaskin (Siemens), inbyggd mikrovågsugn (Siemens), induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), fläkt (Franke). Här finns bra med förvaringsutrymme som så väl generösa arbetsytor. Intill fönstret finns plats för större matbord för upp till sex personer. Köket är i direkt anslutning till vardagsrummet via den öppna sociala planlösningen.

VARDAGSRUM:

Vidare in via köket öppnas våningen upp ytterligare. Stora fönsterpartier skänker ljusinsläpp till hela vardagsrummet. Här får du tack vare öppna sociala planlösningen inreda vardagsrummet enkelt. Låt fantasin flöda!

SOVRUM:

Master bedroom bjuder på enastående utsikt att vakna upp till varje morgon! Stilrent och smakfullt på alla sätt och vis med vita väggar och ekparkett på golv. Rymliga garderobmed skjutdörrar tillsammans med plats för ytterligare förvaring i form av byrå eller annan förvaringsmöbel. Generösa sovrummet leder direkt ut till magnifika balkongen mot lummiga gården och i soligt västerläge!

BALKONG i VÄSTERLÄGE:

Stor gårdsvänd, fantastisk soldränkt balkong i västerläge mot havet och Öresundsbron

BADRUM:

Badrummet i helkaklat utförande bjuder på vitt kakel tillsammans med svarta klinkers på golv. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med dubbla glasdörrar och skåpinredning (Marbodal). Tvättmaskin (Bosch, 2015) och torktumlare (Siemens 2015) finns installerade på plats.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

11501

Lägenhetsnummer register:

1501

Andel i årsavgift:

1.14412 %

Andel i förening:

1.13399 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Marknadsplatsen 4

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2015

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk

Övrigt:

Utförda av föreningen:
2022 - Installerad 6 ladd-stationer för elbilar i garaget.
2021 - Kameraövervakning i garaget.
2021 - OVK utförd.
2021 - Belysningsbytet till LED i alla husen genomfört.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 50 kWh/m²/år
Energiklass: B
Primärenergital: 50 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2017-05-31

Förening

Namn:

Brf Hyllie Boulevard

Organisationsnummer:

769625-0922

E-post adress:

styrelsen@hyllieboulevard.se

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Boulevard är en bostadsrättsförening med 85 urbana lägenheter på bästa adress i Hyllie. Här bor du i hjärtat av Hyllie, granne med både Arenan och Emporia och endast 12 minuter från kontinenten.

Hyllie är Malmös nyaste och mest spännande stadsdel med nöjen, shopping och alla nyanlagda parker. Hyllie är en okonventionell och nytänkande stadsdel som lever och rör sig dygnet runt. I Brf Hyllie Boulevard får du boendekomfort och kvalitet som hör framtiden till.
Den lummiga gården är ritad av samma landskapsarkitekt som har ritat Emporias takterrass. Bättre läge i Hyllie kan du inte ha.

Föreningen består av en byggnad med 85 lägenheter och två lokaler på markplan.
Byggnaden uppfördes 2014-2015 och adresserna är Hyllie Boulevard 7 A-C och 9 A-D.

I byggnaden finns cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.

Föreningen debiterar förbrukning av varmvatten. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

59 st garageplatser i entréplan för ca 800 kr/mån, kösystem tillämpas. Enligt information från föreningen finns i dagsläget endast några få i kö. Kameraövervakning finns i garaget.

Föreningen har 4 st. gästparkeringsplatser i garaget, 10kr/timme.

Föreningen har 5 st. MC-platser i garaget till en kostnad om ca. 250 kr/månad.

Bredband/TV:

Telia Triple play kostar 220 kr/månad och tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften. Hastighet för bredband är 100/100.

Renoveringar:

UTFÖRDA
2022 - Installerad 6 ladd-stationer för elbilar i garaget.
2021 - Kameraövervakning i garaget.
2021 - OVK utförd.
2021 - Belysningsbytet till LED i alla husen genomfört.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelsen innan ett köp.

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg på 220 kr/månad för Telia Triple Play tillkommer på angiven månadsavgift.
Lägenhetsinnehavaren disponerar ett varmförråd om ca 6 kvm på innergården. Föreningen tillåter inglasning av balkongen, anmälan ska göras.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Copenhagen Airport och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.