Malmö, Högaholm
Serenadgatan 56
1 295 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 760 kr
I avgiften ingår värme, förvaltning och bostadsrättstillägget till hemförsäkring. En obligatorisk kostnad för tv/bredband och telefoni tillkommer om 80 kr. IMD av kall- och varmvatten samt elförbrukning.
Boarea: 64.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Totalrenoverad tvåa med inglasad balkong och underbar utsikt!

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfullt renoverade bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig golv i kombination med interiörens ljusa kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill ett rofyllt sovrum i neutrala toner, ett modernt helkaklat badrum och lyxiga detaljer i marmor både i badrum och kök. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar, ett ljuvligt ljusinsläpp och underbar utsikt! Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service.

Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Hava Shahgiriiva
0707-73 38 71 hava@vaningen.se

Visningar.

Torsdag 30 Mars
17:00 - 17:20
Välkommen att boka dig direkt på hemsidan, tryck BOKA VISNING!
Anmäl mig
Söndag 2 April
11:00 - 11:20
Välkommen att boka dig direkt på hemsidan, tryck BOKA VISNING!
Anmäl mig
Onsdag 5 April
17:00 - 17:20
Välkommen att boka dig direkt på hemsidan, tryck BOKA VISNING!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Belägen bekvämt på våning två tar vi oss enkelt upp via hiss från markplan in till bostadens rymliga hall med vita väggar i perfekt samspel med stilrent marmorgolv i ljusa toner. Hallen omfamnas av fantastiskt ljus från bostadens stora fönsterpartier och inger spatiös känsla alltigenom! Här finns gott om avhängningsmöjligheter och ni finner även plats för stora garderober längst hallens högra sida.

Vardagsrum:

Det rymliga vardagsrummet välkomnar er med ljus från rummets tilltagna fönsterpartier i två väderstreck och balkong. Här finner vi väggar i sobert vitt och enhetligt golv i ljus kulör. Rummets fördelaktiga planering gör det enkelt att möblera med en större soffgrupp, fåtölj och soffbord. Det finns även möjlighet att ordna en mindre läs/pysselhörna vid fönstret som vetter mot den grönskande gården för den som vill. Från vardagsrummet når vi även bostadens stora balkong som utöver utsikt även bjuder på många härliga soltimmar och blir en härlig förlängning av rummet. Här får ni plats med utemöblemang för att avnjuta frukost eller fika ute i solsken!

Kök:

Från hallen når vi bostadens nya kök som är väl anpassat för både matlagning och umgänge. Utöver generösa arbetsytor har ni gott om plats för trevliga middagsbjudningar med vänner och familj! Köket är smakfullt inrett, erbjuder god förvaring, går i klassiskt vitt och är utrustat med alla tänkbara bekvämligheter! Här finner vi kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt spishäll och fläkt. Här finner vi även solid bänkskiva i jordnära grå och stilren ljusgrå kakel ovanför arbetsytorna. Vita väggar och ljusare golv inger ljus och rymd tillsammans med kökets fönsterparti!

Sovrum:

Intill hallen finner vi bostadens mastersovrum med parkettgolv och vita väggar som tillsammans med det tilltagna fönsterpartiet skapar lugn och rofylld stämning. Det finns gott om plats för inbyggda garderober för praktisk förvaring och även utrymme att tillsätta ytterligare förvaring i form av byrå. Här får ni även plats med större dubbelsäng och nattduksbord.

Badrum:

Bostadens stilrena helkaklade badrum är utrustat med lyxigt bubbelbadkar, spegelskåp med belysning, vask, underskåp och wc. Här finner vi stilsäker marmor i subtil kulör kombinerat med golv i samma material och ton.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.