Anmäl intresse
Malmö, Högaholm
Balladgatan 1
1 495 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 398 kr
I avgiften ingår bostadsrättstillägg. Obligatoriska tillägg tillkommer om 80 kr/månad för bredband och kabel-TV och 16 kr för förråd. Den totala avgiften är 4 494,00. Föreningen har individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el som debiteras månadsvis utefter faktisk förbrukning med fem månaders eftersläpning.
Boarea: 82.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du är intresserad av detta objekt. Informationen som presenteras om objektet är inte fullständig. Fastighetsmäklaren informerar dig vidare om vad detta innebär.

Välplanerad och renoverad trea med inglasad balkong!

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfulla bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig parkettgolv i kombination med interiörens ljusa och jordnära kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill två rofyllda sovrum i neutrala toner, ett helkaklat badrum samt gäst-wc. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service.
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Hava Shahgiriiva
0707-73 38 71 Mejla mig

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.