Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Högaholm
Serenadgatan 28
1 145 000 kr
Avgift: 5 496 kr
Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 23 kr för administrativ avgift, 99 kr för bredband och TV samt 773 kr för värme. Den sammanlagda avgiften är 6391 kr.
Boarea: 72 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 8 av 17
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerad och rymlig trea på åttonde våningen med härlig utsikt!

Rymlig och välplanerad trea på 8e våningen med stor inglasad balkong! Här finner ni en genomgående och ljus bostad. Bostaden bjuder på ett generöst vardagsrum, två bra sovrum, fräscht kök och ett rymligt badrum.

Almvik ett grönt och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, barnomsorg, mataffärer, kommunikationer som grönskande områden. Ett stenkast bort nås också Mobilia shoppingcentrum samt Emporia.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Amar Karaman
0704-44 39 72 amar.karaman@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi välkomnas in i en rymlig hall med väggar i vitt kulör och ljust golv. Tack vare hallens rymd finns det gott om plats för avhängningsmöjligheter och samt förvaring i garderoberna som finns.

Kök:

Vidare från hallen finner vi bostadens moderna inredda kök med ett tilltaget fönsterparti som inger både ljus och rymd. Utöver generösa arbetsytor finner vi även kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och spishäll. Köksluckorna går i vitt och ackompanjeras med solid bänk i matchande nyans. Ljusa väggar i perfekt kombination med lättskött laminatgolv i ljusare färg.

Vardagsrum:

Det spatiösa vardagsrummet välkomnar er med ljus från rummets tilltagna fönster. Här finner vi vitta väggar i underbart samspel med det ljusa golvet. Rummets fördelaktiga planering gör det enkelt att möblera med en större soffgrupp, fåtölj och soffbord.

Sovrum:

Sovrum 1: Detta sovrummet är bra i storlek och här finns god plats att möblera dubbelsäng med tillhörande möblemang utefter önskemål. Härifrån tar vi steget ut till våningens generösa inglasade balkong som bjuder på många solsäkra timmar.

Sovrum 2: Tilltaget sovrum som är lika stort som det första. Samma genomgående golv även här och vita väggar.

Badrum:

Hemmet badrum är bra till sin storlek. Badrummet är inrett med WC, handfat , spegelskåp och dusch.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.